Guide för insättning/uttag

Kryptoinsättning/uttag
Guide för insättning/uttag
Kryptoinsättning
Uttag av krypto
VIP

Varför behöver jag slutföra identitetsverifieringen?

2021-05-20 09:51
Varför behöver jag slutföra identitetsverifieringen?
Binance kräver att användarna genomför identitetsverifieringen för att öka kontots säkerhet. Gå till Hur man genomför en identitetsverifiering om du inte har genomfört den processen.
Om du har problem att göra uttag, se följande orsaker och lösningar:
1. Du ansluter till ditt konto från flera IP-adresser
Om du går till ditt konto från flera IP-adresser kommer systemet att betrakta det som något "misstänkt" och tillfälligt stänga av uttag från kontot för att skydda dina tillgångar.
Kontakta Binance support för att verifiera din identitet.
2. Du har inte genomfört en ansiktsverifiering
Om du inte har slutfört ansiktsverifieringsprocessen i Identitetsverifiering kommer ditt uttagsbelopp att vara begränsat. Se gränserna som anges i [Personlig verifiering].
För att öka din uttagsgräns kan du genomföra identitetsverifieringen på Binance webbplats eller i appen eller kontakta Binance Support för att lämna mer information inför en verifiering.
3. Det är problem med din identitetsverifiering
Om informationen du skickade in för identitetsverifiering är ofullständig kommer möjligheten att göra uttag från ditt konto att tillfälligt stängas av.
Kontakta Binance Support för att lämna mer information inför verifieringen.
4. Du har inte aktiverat tvåfaktorsautentisering (2FA)
Tvåfaktorsautentisering (2FA) innebär att du skyddar ditt konto med två faktorer eller lås, vilket skapar ytterligare ett säkerhetsskikt, till exempel Google Authenticator, SMS-verifiering och e-postverifiering. Du måste aktivera minst två autentiseringar innan du kan ta ut pengar. Klicka på [Aktivera nu] och följ instruktionerna för att aktivera 2FA.