Så här aktiverar du Binance Authenticator

2021-09-14 07:35
För att ytterligare förbättra kontots säkerhet introducerar Binance Authenticator för att generera verifieringskoder i två steg när du behöver verifiera dina förfrågningar eller göra transaktioner.
Ladda ner Binance Authenticator här.

Hur aktiverar jag Binance Authenticator?

Logga in på ditt Binance-konto och klicka på [Profil][Säkerhet]. Klicka på [Ladda ned Binance Authenticator] för att ladda ner appen till din telefon.

Om du inte har aktiverat några autentiserare än:

1. Klicka på [Aktivera]
2. Du omdirigeras till sidan [Aktivera Binance/Google Authenticator]. Klicka på [Binance Authenticator] och ladda ner appen om du inte har gjort det.
3. Du kommer då att se en QR-kod och en 16-siffrig knapp på skärmen.
Öppna Binance Authenticator på telefonen och skanna QR-koden eller ange den 16-siffriga koden manuellt.
4. Du bör se en sexsiffrig kod. Klicka på [Nästa]
5. Säkerhetskopiera din nya nyckel på säkra platser och klicka på [Nästa].
6. För att aktivera Binance Authenticator för ditt konto, verifiera med dina 2FA-enheter.
7. Du har aktiverat Binance Authenticator.

Om du har aktiverat Google Authenticator tidigare:

1. Du måste först ta bort din nuvarande Google Authenticator, eftersom du bara kan aktivera antingen Binance Authenticator eller Google Authenticator för ditt konto. Klicka på [Ändra][Bekräfta] för att fortsätta.
Observera att för att skydda ditt konto kommer uttag och P2P-försäljning att inaktiveras i 24 timmar efter att du har bytt autentisering.
2. Du omdirigeras till sidan [Ändra Binance/Google Authenticator]. Slutför 2FA-verifieringen med dina 2FA-enheter, inklusive din nuvarande Google Authenticator.
3. Du kommer att se en QR-kod och en 16-siffrig knapp på skärmen.

Öppna Binance Authenticator och skanna QR-koden eller ange den 16-siffriga koden manuellt.
4. Du bör se en sexsiffrig kod. Klicka på [Nästa]
5. Säkerhetskopiera din nya nyckel på säkra platser och klicka på [Nästa].
6. För att aktivera Binance Authenticator för ditt konto, verifiera med dina 2FA-enheter, inklusive koden från din precis ktiverade Binance Authenticator.
7. Du har nu aktiverat Binance Authenticator.