Så här återställer du SMS-autentisering

2021-08-06 05:05
Om du inte kan ta emot SMS-koder normalt kan du välja att återställa SMS-autentisering genom att följa dessa steg:
1. Klicka på [Säkerhetsverifiering ej tillgänglig].
2. Välj den otillgängliga säkerhetsposten och klicka på [Bekräfta återställning] för att gå till nästa steg.
3. Verifiera din begäran med dina andra tillgängliga 2FA-enheter och klicka på [Skicka].
4. Ange ditt nya telefonnummer och klicka på [Hämta kod]. Observera att ditt ursprungliga telefonnummer inte kan användas igen. Klicka på [Återställ nu].
Systemet skickar automatiskt en SMS-verifieringskod till ditt nya telefonnummer. Ange verifieringskoden inom 30 minuter.
5. Efter att ha klickat följer du instruktionerna på sidan för att slutföra nedanstående verifieringar:
  • Besvara säkerhetsfrågor:
  • Id-verifiering:
Klicka på [Nästa] för att starta verifieringsprocessen.
Välj det land som ditt ID utfärdats i och välj ID-typ.
Ladda upp framsidan av ditt ID-dokument.
Ladda upp baksidan av ditt ID-dokument.
Ta en bild av dig själv med ditt ansikte tydligt synligt (vi accepterar inte skärmdumpar eller redigerade bilder).
  • Ansiktsverifiering:
Du kan gå igenom processen i datorns webbläsare eller genom att skanna QR-koden med Binance-appen.
Öppna Binance-appen och tryck på knappen [Skanna] i det övre högra hörnet på startsidan.
6. När du har slutfört verifieringarna granskar vi ansökan så snart som möjligt. Vänta ett tag.
Observera att olika användare måste utföra olika verifieringar baserat på deras kontostatus.