Binance nybörjarguide

2021-09-22 02:34
Välkommen till Binance.com – världens ledande kryptobörs.
Så här kommer man igång i fem snabba och enkla steg:
  • Steg 1: Registrera konto
  • Steg 2: Slutför verifieringen
  • Steg 3: Sätt in krypto
  • Steg 4: Köp krypto
  • Steg 5: Läs mer om Binance produkter
Steg 1: Registrera konto
Registrera ett Binance-konto i Binance-appen, på Binance webbplats eller i Binance datorapp med din e postadress eller ditt telefonnummer.
Steg 2: Slutför verifieringen
Du kan slutföra identitetsverifieringen för ditt Binance-konto för att låsa upp gränserna för insättning och uttag av fiatvaluta. Denna process tar vanligtvis några minuter att slutföra, vilket inkluderar att verifiera din grundläggande kontoinformation, tillhandahålla ID-dokumentation och ladda upp en selfie/porträttbild.
Var noga med att hålla ditt Binance-konto säkert. Samtidigt som vi gör allt för att säkertälla ditt konto har du också möjlighet att öka säkerheten än mer för ditt Binance-konto. Se våra säkerhetstips för mer information.
Steg 3: Sätt in krypto
Om du redan har krypto i en annan plånbok kan du sätta in dem i din Binance-plånbok. Se Vanliga frågor här för mer information om hur du sätter in och tar ut krypto på ett Binance-konto.
Instruktionsvideo
Om du inte är bekant med kryptoplånböcker, läs akademiartikeln här för att lära dig mer. Observera att du aldrig ska dela med dig av dina lösenord till ditt Binance-konto/Binance-plånbok, till privata nycklar eller 2FA-koder till någon. Binance kommer aldrig att be dig att avslöja känslig information.
Steg 4: Köp krypto
Fiat-insättning
Beroende på ditt land kan du sätta in upp till 50+ fiatvalutor, till exempel EUR, BRL och AUD på ditt Binance-konto med banköverföring och bankkort. De olika fiat-kanalerna finns här. När du har gjort en insättning kan du använda den för att köpa krypto direkt.
Köp krypto med betalkort/kreditkort
Du kan även och enkelt köpa krypto direkt med ditt kredit-/betalkort på Binance webbplats eller i Lite-läget i Binance-appen.
Instruktionsvideo
Köp krypto med P2P (Peer-to-Peer)
Du kan också köpa krypto med P2P-metoder. På så sätt kan du köpa krypto från andra kryptoentusiaster direkt. Besök denna sida för att lära dig mer om hur du köper krypto på P2P.
Instruktionsvideo
Steg 5: Läs mer om Binance-produkter
Spothandel
Efter att ha fått din första krypto kan du börja utforska våra mångsidiga handelsprodukter. På Spot-marknaden kan du handla hundratals krypto, inklusive BNB.
BNB är ryggraden i Binance ekosystem och är den ursprungliga krypton i Binance kedja och Binance smarta kedja. BNB har flera användningsområden, som att betala handelsavgifter på Binance-börsen och Binance DEX (Decentralized Exchange) och betala för varor och tjänster online och i butik. Viktigast av allt är att du kan få en särskild rabatt om du väljer att betala handelsavgifter i BNB på Binance börs.
Instruktionsvideo
Binance Tjäna
Om du inte är intresserad av att bedriva handel men ändå vill öka ditt kryptoinnehav kan du prova Binance Tjäna. Där finns en komplett serie finansiella produkter för att du ska kunna växa din passiva inkomst, inklusive flexibla besparingar, låsta insatser, Lauchpool, Binance flytande byte – för att bara nämna några.
Instruktionsvideo
Om du är ny på krypto, var noga med att läsa Binance Akademi – din guide för att lära dig allt om blockkedjan och kryptovalutor. Börja lära dig mer här.
Observera! Handel med kryptovalutor innebär betydande risker och kan resultera i förlust av ditt kapital. Du bör alltid göra egna efterforskningar för att förstå riskerna innan du handlar.
Vi finns på Telegram, Twitter, Facebook och Instagram.