Använda BNB för att betala avgifter och få rabatt

2021-04-28 03:54
Använda BNB att betala avgifter med
BNB (Binance Coin) är en nyttokryptovaluta som skapades 2017. Det är den kryptovaluta som styr Binance ekosystem och ger rabatterade handelsavgifter till användarna. Du kan använda BNB för att betala handels- och transaktionsavgifter på Binance-börsen, Binance DEX, Binance kedja och Binance smarta kedja.
När du har BNB kan du få en betydande rabatt för att du använder BNB vid betalning av handelsavgifter.
Rabatten på BNB-handelsavgiften beräknas på antalet år sedan Binance grundades i juli 2017. Se tabellen nedan för diskonteringsränta:
Tid sedan Binance grundades 1 år2 år3 år4 år5 år
Rabatt50 %25 %25 %6,75 %Ingen rabatt
Obs! ”Tid” avser inte till den tidpunkt då du registrerade ditt konto.
* I väntan på Binance fyraårsdag 2021-07-14 och som en uppskattning av kundernas fortsatta stöd kommer Binance att utvidga möjligheten för användare att få 25 % rabatt på handelsavgifterna när de betalar av BNB. Rabatten på 25 % gäller nu till 2022-07-13 kl. 23:59:59 (UTC).Mer information finns i ”Binance för att behålla 25 % rabatt på handelsavgiften vid användning av BNB”.
Vanliga frågor
1. Hur konverterar man BNB till andra kryptovalutor?
Om du till exempel handlar med BNB för att ta emot ETH beräknar vårt system avgiften baserat på utbytesförhållandet mellan ETH och BNB utifrån marknadspriset, vilket baseras på marknadspriset på ETH/BTC och BNB/BTC.
Utbytesförhållande mellan ETH/ BNB = ETH/BTC [marknadspris]/(BNB/BTC [marknadspris]).
Observera att Binance uppdaterar sitt marknadspris varje sekund. Gå till transaktionshistoriken för att se den slutliga avgiften.
2. Kan jag aktivera/inaktivera funktionen [Använda BNB för att betala avgifter]?
Du kan aktivera/inaktivera funktionen när som helst under [Profil][Instrumentpanel]. Rulla ner till [Din handelsavgiftsnivå] för att slå på eller av knappen bredvid [Använda BNB för att betala avgifter (25 % rabatt)].
Du kan också se din nuvarande status för denna funktion på spot- och terminshandelssidorna.
3. Hur beräknar jag avgifterna för handel med BNB?
När du aktiverar funktionen [Använda BNB för att betala för avgifter] kan du få en rabatt på dina handelsavgifter. Om du stänger av den funktionen kommer Binance att ta ut 100 % av handelsavgifterna. Se Binance avgiftsschema för mer information om handels-, insättnings- och uttagsavgifter.
4. Om jag har aktiverat funktionen [Använda BNB för att betala avgifter] men jag inte har tillräckligt på BNB-saldot på mitt konto, vad händer?
Om BNB-saldot på ditt konto är otillräckligt dras avgifter enligt Binance avgiftsschema.
Dessutom kan BNB användas för att betala ränta på marginalkonto. Gå till Hur man använder BNB för att betala ränta på marginalkonto för mer information.