Så här registrerar du dig i Binance-appen

2021-07-14 03:06
Personligt konto
Företagskonto
Personligt konto
Du kan enkelt registrera ett Binance-konto med din e-postadress, ditt telefonnummer eller ditt Apple/Google-konto i Binance-appen med några få knapptryckningar.

Hur registrerar jag ett personligt konto i Binance-appen?

1. Öppna Binance-appen och tryck på [Registrera dig].
2. Välj en registreringsmetod. Du kan registrera dig med din e-postadress, telefonnummer och Apple- eller Google-konto.
Om du vill skapa ett företagskonto trycker du på [Registrera ett företagskonto].. Var noggrann när du väljer kontotyp. När du har registrerat dig kan du inte ändra kontotypen. Se fliken "Företagskonto" för en detaljerad steg-för-steg-guide.

Registrera dig med ditt e-post-/telefonnummer:

3. Välj [E-post] eller [Telefonnummer] och ange din e-postadress/ditt telefonnummer. Skapa sedan ett säkert lösenord för ditt konto.
Obs!
  • Ditt lösenord måste innehålla minst 8 tecken, inklusive en stor bokstav och en siffra.
  • Om du har värvats att registrera dig på Binance av en vän, se till att fylla i vännens värvnings-ID (valfritt).
Läs och godkänn användarvillkoren och integritetspolicyn och tryck sedan på [Skapa konto].
4. Du kommer att få en 6-siffrig verifieringskod via e-post eller telefon. Ange koden inom 30 minuter och tryck på [Skicka].
5. Grattis! Du har skapat ett Binance-konto.
3. Välj [Fortsätt med Apple] eller [Fortsätt med Google]. Du uppmanas att logga in på Binance med ditt Apple- eller Google-konto. Tryck på [Fortsätt]
4. Om du har värvats att registrera dig på Binance av en vän, se till att fylla i vännens värvnings-ID (valfritt).
Läs och godkänn användarvillkoren och integritetspolicyn och tryck sedan på [Bekräfta].
5. Grattis! Du har skapat ett Binance-konto.
Obs!
Du kan enkelt registrera ett Binance-konto med e-postadress eller telefonnummer i Binance-appen med bara några få knapptryckningar.

Hur registrerar jag ett företagskonto i Binance-appen?

1. Öppna Binance-appen och tryck på [Registrera dig].
2. Tryck på [Registrera ett företagskonto]
Var noggrann när du väljer typ av konto. När du har registrerat dig kan du inte ändra kontotypen. Om du vill skapa ett personligt konto, se fliken "Personligt konto" för en detaljerad steg-för-steg-guide.
3. Välj [E-post] eller [Telefonnummer] och ange företagets e-postadress/telefonnummer. Skapa sedan ett säkert lösenord för ditt konto.
Obs!
  • Ditt lösenord måste innehålla minst 8 tecken, inklusive en stor bokstav och en siffra.
  • Om du har värvats att registrera dig på Binance av en vän, se till att fylla i vännens värvnings-ID (valfritt).
Läs och godkänn användarvillkoren och integritetspolicyn och tryck sedan på [Skapa företagsskonto].
4. Du kommer att få en 6-siffrig verifieringskod via e-post eller telefon. Ange koden inom 30 minuter och tryck på [Skicka].
5. Grattis! Du har skapat ett Binance-konto.