Så här registrerar du dig i Binance-appen

2021-07-14 03:06
1. Öppna Binance-appen och tryck på [Logga in/Registrera].
2. Tryck på [Registrera]. Ange den e-postadress och det lösenord som du använder för ditt konto och hänvisnings-ID (om det är aktuellt). Markera rutan bredvid [Jag är införstådd med Binance användarvillkor] och tryck på [->].
Obs!
  • Lösenordet måste innehålla minst åtta tecken, inklusive en stor bokstav och en siffra.
  • Om du har fått en värvningslänk till Binance av en vän, se till att fylla i ett sådant hänvisnings-ID (valfritt).
3. Dra reglaget för att slutföra säkerhetsverifieringspusslet.
4. Du kommer att få ett verifierings-e-postmeddelande i inkorgen. Ange verifieringskoden inom 10 minuter. Om du inte hittar e-postmeddelandet klickar du på [Skicka kod] för att få ett nytt e-postmeddelande.
Obs!
För din egen kontosäkerhet rekommenderar vi att du aktiverar tvåfaktorautentisering (2FA). Binance stöder både Google och SMS 2FA.
* Innan du börjar med P2P-handel måste du först slutföra identitetsverifiering och 2FA-autentisering.