Säkerhet
Säkerhetstips
Så skyddar du ditt Binance-konto

2017-10-27 07:43
Vårt säkerhetsteam har sammanställt en lista över rekommendationer för hur du kan förbättra säkerheten för ditt Binance-konto. Observera att dessa tips inte är uttömmande. Du bör alltid vara vaksam och fördjupa dig ytterligare om allmän säkerhet på nätet.

1. Kontrollera domänadressen du besöker

Nätfiskesajter kan efterlikna Binances domän eller webbplats för att lura dig att dela dina inloggningsuppgifter och personuppgifter. Kontrollera alltid att du besöker Binances officiella webbplats innan du loggar in.

2. Använd en unik e-postadress och ett unikt lösenord

Skapa mer komplexa och säkra lösenord för ditt Binance-konto och ändra dem med jämna mellanrum. Du kan använda en säker lösenordshanterare för att enkelt hålla reda på dina lösenord.

3. Aktivera tvåfaktorautentisering (2FA)

Tvåfaktorsautentisering (2FA) skyddar dina Binance- och e-postkonton om ditt lösenord utsätts för risk.

4. Aktivera anti-nätfiskekod

En anti-nätfiskekod är en säkerhetsfunktion med vilken du kan lägga till ett extra säkerhetslager till ditt Binance-konto. När du har aktiverat anti-nätfiskekoden kommer den att inkluderas i alla äkta e-postmeddelanden från Binance. Med den här koden kan du urskilja riktiga e-postmeddelanden från e-postmeddelanden som är nätfiske, vilket hjälper dig att förhindra försök till nätfiske.

5. Aktivera vitlista för uttagsadresser

Skicka aldrig pengar till okända adresser. När du aktiverar vitlistefunktionen för uttagsadresser kan ditt konto bara göra uttag ut till adresserna i vitlistan.

6. Skydda dina enheter och e-postkonton

Aktivera Touch ID eller lösenordslås på dina enheter. Installera inte programvara från opålitliga utvecklare på dina enheter. Om möjligt bör du överväga att använda en särskild enhet för Binance och handel. Använd dessutom en säker e-postleverantör och aktivera 2FA för ditt e-postkonto.

7. Använd ett bra antivirusprogram och håll det uppdaterat.

8. Säkra din internetanslutning

Använd alltid en trådbunden anslutning om det är möjligt.

9. Varken klicka på länkar eller öppna okända bilagor i e-postmeddelanden.

10. Dela inte din personuppgifter med någon

Dela aldrig dina personuppgifter eller Binance-kontouppgifter med någon.