Vad är en anti-nätfiskekod och hur ställer man in den på Binance?

Vad är en anti-nätfiskekod och hur ställer man in den på Binance?

2023-04-21 05:38
En anti-nätfiskekod är en säkerhetsfunktion med vilken du kan lägga till ett extra säkerhetslager till ditt Binance-konto. När du har aktiverat anti-nätfiskekoden kommer den att inkluderas i alla äkta e-postmeddelanden från Binance. Med den här koden kan du urskilja riktiga e-postmeddelanden från e-postmeddelanden som är nätfiske, vilket hjälper dig att förhindra försök till nätfiske.

Hur ställer man in sin första anti-nätfiskekod?

1. Logga in på ditt Binance-konto, välj [Profil] och klicka på [Kontrollpanel] i rullgardinsmenyn.
2. Klicka på [Säkerhet].
3. Bläddra sedan ner till avsnittet [Avancerad säkerhet] och klicka på [Aktivera] bredvid [Anti-nätfiskekod].
4. Klicka på knappen [Skapa anti-nätfiskekod] för att komma igång.
5. Ange valfri anti-nätfiskekod och klicka på [Skicka]
Koden måste vara mellan 4 till 20 tecken och får inte innehålla något specialtecken. Vi rekommenderar att du väljer en kod som inte lätt kan gissas men som lätt känns igen av dig.
6. Slutför säkerhetsverifieringen med dina registrerade enheter för tvåfaktorsautentisering (2FA).
När du har angett din 2FA-kod har du skapat din anti-nätfiskekod. Nu kommer alla e-postmeddelanden som är legitima från Binance att innehålla koden som du har angett.

Hur uppdaterar man sin anti-nätfiskekod?

1. Logga in på ditt Binance-konto, välj [Profil] och klicka på [Instrumentpanel]
2. Klicka på fliken [Säkerhet]
3. Bläddra sedan ner till avsnittet [Avancerad säkerhet] och klicka på [Ändra] bredvid [Anti-nätfiskekod]
4. Klicka på [Ändra anti-nätfiskekod].
5. Ange en ny anti-nätfiskekod och klicka på [Bekräfta].
6. Slutför säkerhetsverifieringen med dina registrerade 2FA-enheter.