Vanliga frågor om Binance värvningsprogram

2021-04-20 02:02
1) Vad är Binance värvningsprogram?
För varje ny användare som värvas till Binance kommer värvaren att få en provision på avgifter närhelst den nya värvade användaren handlar på någon av Binance spot- eller terminskontraktsmarknader. Detta innebär att du nu fritt kan bjuda in användare via antingen en spot-värvningslänk eller en terminskontrakts-värvningslänk och få provision för båda. Observera att värvningsprovisionen för terminskontraktsmarknaden är begränsad till ett år från och med den tid då den inbjudna öppnar sitt terminskontraktskonto.
2. Kan den inbjudne använda min värvningskod efter att dennes Binance-konto har skapats?
En värvningskod måste användas första gången du öppnar ett Binance-konto. Se till att du eller din inbjudna vän matar in korrekt värvningskod. Om den värvade glömmer att använda värvningskoden när denne registrerar sig eller har angett fel värvningskod kan provisionen inte tas ut.
3) Hur kan jag kontrollera min provisionshistorik?
Du kan kontrollera din värvningsprovision under [Värvningar][Provisionsrabatt]. Pengarna krediteras ditt konto varje timme.
Du kan också klicka på diagramikonen för att ladda ner dina uppgifter om din provisionsrabatt.
4) Varför har jag inte fått värvningsprovision för mina inbjudna?
Värvningsprovision beräknas i realtid och överförs till respektive Binance-konto varje timme. Du kommer endast att kunna få värvningsprovision när din inbjudna person genomför en transaktion.
För terminshandel kan du endast få en värvningsprovision från inbjudna som är vanliga användare eller VIP 1-användare i 12 månader från deras respektive registreringsdagar.
För att tjäna både spot- och terminsprovision när du värvar en vän måste du se till att du först har öppnat ett Terminskontrakt-konto. Om du värvar en vän med din spot-värvningslänk, men ännu inte har öppnat ett futures-konto, tjänar du bara provision på vännens spot-handelsavgifter.
5. Hur kan jag kontrollera UID för den person jag värvat?
Det finns två sätt att kontrollera användar-ID för din inbjudna person. Gå till [Värvning][Värvningar].
6. Kan jag ändra min värvare?
Nej, när värvningsförhållandet har upprättats kan det inte ändras.
7. Vad är skillnaden mellan värvningsprovision och återbäring?
Provisionssatsen för värvningar och rabattsatsen är båda en del av basvärvningsbonusen. När den inbjudna gör en transaktion, kommer inbjudaren att få en värvningsprovision och den inbjudna får en återbäring.
8. När får jag värvningsprovisionen och vad är avräkningskrypton?
Alla värvningsprovisioner (både de som tas emot av inbjudna och de som delas med ens inbjudna vänner) beräknas i realtid och överförs till respektive Binance-konto varje timme.
Avräkningstillgångarna för värvningsprovisioner är desamma som den provisionsavgift som genereras av den faktiska transaktionen gjord av den inbjudna vännen. Om den inbjudna använder BNB-avgiftsrabatten, kommer avräkningstillgångarna för värvningsprovisioner och värvningsprovisioner som returneras att göras i BNB.
9. När uppdateras min värvningsfrekvens?
Värvningsfrekvensen beräknas kl. 02:00 (UTC) varje dag och uppdateras kl. 10:00 (UTC).
10. Var kan jag hitta min värvningslänk?
Om du använder Binance webbplats, logga in på ditt Binance-konto och klicka på [Profil][Värvning]
Alternativt, logga in på din Binance-app och tryck på [Värvning] på startsidan.
11. Hur skapar, ställer jag in och hanterar jag mina värvningslänkar?
  • Logga in på ditt Binance-konto och klicka på [Profil][Värvning]. Klicka på [Ändra värvningsinställningar >].
  • Klicka på [+ Lägg till ny värvning] och ställ in dina vänners provisionsrabatt. Standardvärvningsfrekvensen är 20 procent, du kan välja att dela 0 procent, 5 procent eller 10 procent med de vänner du bjuder in. Klicka på [Spara].
  • Klicka på [Kopiera] bredvid inbjudningslänken och skicka den till dina vänner. När de väl har registrerat sig på Binance och börjat handla, beräknas värvningsprovisioner (både de som erhållits av dig och de som delas med dina inbjudna vänner) i realtid och överförs till respektive Binance-konton varje timme.
Obs! Om ditt dagliga genomsnittliga saldo på BNB-kontot är 500 BNB eller mer, höjs bas-spotvärvningsfrekvensen till 40 procent, och du kan välja att dela 0 procent, 5 procent, 10 procent, 15 procent eller 20 procent med din vänner. Binance kan justera andelen värvningar när som helst och förbehåller sig rätten att ändra reglerna för värvningsprogrammet.