Regler och villkor för aktiviteten "Gott nytt år: Värva vänner för att vinna hemliga lådor"

2022-01-11 03:39
Kickstarta 2022 med gratis krypto – endast under en begränsad tid!  Uppmana dina vänner att registrera ett Binance-konto, så får ni båda chansen till hemliga lådor värda upp till 500 USD vardera.

1. Aktivitetsregler

Steg 1: Välj [Värvningserbjudande] och dela din värvningslänk med vänner.
Obs: Belöningarna för tidsbegränsade värvningserbjudanden kan inte användas med standardvärvningserbjudandet. För att tjäna belöningar på det vanliga provisionsbaserade värvningsprogrammet, välj [Standardvärvning] istället.
Steg 2: När din vän registrerar ett Binance-konto och slutför följande uppgifter kommer ni båda att få hemliga lådor som belöningar:
Insättningsuppgift: Vännen du värvat till måste sätta in mer än 50 USD via någon av följande kanaler:
Alla insättningar via tredje parts betalningsmetod eller från ett annat Binance-konto kommer inte att räknas in i insättningsvolymen.
Handelsuppgift: Personen du värvat måste handla för mer än 200 USD totalt (inklusive köp- och säljorder) på valfri spotmarknad eller konvertera handelspar.
Obs! Den värvade måste slutföra insättningen först för att låsa upp handelsuppgiften.
Om den värvade inte slutfört insättningen kommer ingen av er att vara kvalificerade att få några hemliga lådor för handelsuppgiften, även om handel har gjorts för mer än 200 USD.

2. Hur kan jag hämta min belöning?

När vännen du värvat har genomfört insättnings- och handelsuppgifterna kommer ni båda att få en hemlig låda per uppgift.
Efter att ha låst upp den hemliga lådan kommer du att få dina gratis krypto i [Belöningscenter] inom 48 timmar. Erbjudandet upphör att gälla om du inte låser upp lådan för att hämta belöningen inom 7 dagar efter aktivitetens slut.

3. Vad kan jag få i hemliga lådor?

Varje hemlig låda innehåller en av följande krypto: BTC, ETH, BUSD, BNB,  XRP, MATIC, ADA, SHIB, DOGE eller GALA.
Varje låda innehåller krypto på upp till motsvarande 500 USD. Ju fler hemliga lådor som du tjänar, desto större chans har du att vinna ett större pris.
Viktig anmärkning! Du måste slutföra identitetsverifieringen för ditt personliga konto för att låsa upp den hemliga lådan. Eftersom det kan ta upp till 7 dagar att bearbeta detta, rekommenderas du att slutföra identitetsverifieringen inom 7 dagar efter att aktiviteten avslutats för att göra anspråk på belöningarna.

4. Hur många hemliga lådor kan jag göra anspråk på?

Varje användare kan låsa upp maximalt 20 hemliga lådor: 10 hemliga lådor från insättningsuppgifter och 10 hemliga lådor från handelsuppgifter. Du kan gå till [Mina belöningar] för att kontrollera ditt saldo för hemliga lådor.

5. Hur kan jag få fler belöningar?

Se bara till att bjuda in fler personer och uppmuntra dem att slutföra sina insättnings- och handelsuppgifter för att vinna fler hemliga lådor.
Ett exempel:
Användare A har bjudit in 10 vänner. Alla inbjudna personer har genomfört insättningarna och 9 av dem har slutfört handelsuppgifterna.
Användare A kommer att få 10 hemliga lådor från insättningsuppgifterna och 9 hemliga lådor från handelsuppgifterna.
Om Användare A vill få den återstående hemliga lådan kan han/hon antingen påminna den värvade personen om att slutföra handelsuppgiften, eller så kan användare A bjuda in ytterligare en vän att slutföra både insättningen och handelsuppgifterna.

6. Vad är en hemlig överraskningslåda och hur kan jag få en sådan?

Det finns två typer av hemliga lådor man kan få från insättnings- och handelsuppgifterna: hemliga lådor och hemliga överraskningslådor. Du kan låsa upp en hemlig överraskningslåda genom att slutföra flera uppgifter. Hemliga överraskningslådor har en större chans att innehålla fler krypto än vanliga hemliga lådor (upp till motsvarande 500 USD per låda). Se skattkartan för information om lådfördelningen.

7. Vad är en i pool placerad hemlig låda, och hur kan jag få en sådan?

Välj [Värvningserbjudande] och klicka på [Dela]-knappen för att dela erbjudandet på dina sociala medier under aktivitetsperioden. Du kommer då att vara berättigad att öppna en i pool placerad hemlig låda, dela en prispott på 10 000 USD och vinna upp till 1 BNB. Ju fler lådor du tjänar, desto större chans har du att vinna ytterligare 1 BNB.
Alla kvalificerade användare kan dela prispotten och få ett slumpmässigt antal krypto inom 48 timmar efter aktivitetens slut. Vi kommer också att tillkännage de tre lyckliga vinnarna som var och en får 1 BNB som belöning.

Villkor

1. Varje ny Binance-användare kan endast värvas via ett värvningserbjudande. Om en ny användare registrerat ett Binance-konto via värvningserbjudandet om en hemlig låda via ID/länk, kommer den inbjudande användaren inte att vara berättigad till några provisionsbaserade belöningar från det vanliga värvningsprogrammet.
2. Kvalificerade hemliga lådor kan låsas upp inom 7 dagar efter aktivitetens slut. Efter 7 dagar kommer de hemliga lådorna att löpa ut och belöningarna kan inte begäras.
3. Alla belöningar delas ut i kontantkuponger. För att lösa in en sådan, gå till [Belöningscenter]. Belöningskuponger upphör att gälla 7 dagar efter att aktiviteten avslutas.
4. Underkonton kan inte användas för att delta i detta evenemang. Insättningar som görs via ett underkonto eller kontoöverföring kommer inte att vara kvalificerade.
5. Alla insättningar via en tredje parts betalningsmetod eller från ett annat Binance-konto kommer inte att räknas in i insättningsvolymen.
6. Varje konto kan få maximalt 20 hemliga lådor i belöning: 10 från insättningsuppgifter och 10 från handelsuppgifter.
7. Belöningar delas ut enligt principen "först till kvarn". När prispotten på 300 000 USD tar slut kommer alla värvnings-ID/länkar att upphöra och inga belöningar kommer att delas ut.
8. Belöningar för i pool placerade hemliga lådor kommer att delas ut inom 48 timmar efter aktivitetens slut. Kvalificerade användare kommer sedan att kunna kontrollera sina belöningar och vinnarlistan. De 3 lyckliga BNB-vinnarna tillkännages 7 dagar efter aktivitetens slut.
9. Under aktivitetsperioden kommer Binance att använda fiatvalutan i realtid till USD-valutakursen för att beräkna insättnings- och handelsbeloppen i USD.
10. Binance förbehåller sig rätten att diskvalificera och återkalla belöningar från deltagare som ägnar sig åt oärliga eller kränkande aktiviteter under aktiviteten. Detta inkluderar masskontoregistreringar för att få ytterligare bonusar och all annan aktivitet i samband med olagliga, bedrägliga eller skadliga syften.
11. Binance förbehåller sig rätten att avbryta eller ändra en aktivitet eller aktivitetsregler efter eget gottfinnande.
12. Alla deltagare måste strikt följa Binance användarvillkor.
13. Binance förbehåller sig rätten till slutgiltig tolkning av denna aktivitet. Om du har några frågor, kontakta kundtjänst.