Hur tar man emot kryptovalutabetalningar i Binance Betala?

2021-03-01 01:25
Det finns två sätt att ta emot kryptovalutabetalningar i Binance Betala. Du kan begära betalningar via din Binance Betalas QR-kod eller ditt Binance-kontos e-postadress, telefonnummer eller Binance-ID.

Hur tar man emot kryptovalutabetalningar till Binance Betala?

1. Skapa en QR-kod för att ta emot betalningar

Det finns tre typer av QR-koder som du kan generera för att ta emot en betalning.
  • Betalningar i alla kryptovalutor.
  • Betalningar i en specifik kryptovaluta.
  • Betalningar i en viss kryptovaluta och ett visst belopp.
Logga in i din Binance-app och tryck på ikonen [Betala]. Välj [Ta emot]
Generera en QR-kod för betalningar i valfri kryptovaluta
Tryck på [Spara QR-kod] eller [Dela QR-kod] och skicka den till andra för att ta emot betalningar.
Generera en QR-kod för betalning i en specifik kryptovaluta
Tryck på [Ange valuta/belopp].
Välj den kryptovaluta du vill ta emot. Du kan även lägga till en anteckning. Tryck på [Bekräfta]. Systemet genererar en unik QR-kod baserat på den kryptovaluta du valt. Skicka helt enkelt denna QR-kod till motparten för att ta emot betalningen.
Generera en QR-kod för betalning i en viss kryptovaluta och ett visst belopp
Tryck på [Ange valuta/belopp]
Välj den kryptovaluta du vill ta emot och ange önskat belopp. Du kan även lägga till en anteckning. Tryck på [Bekräfta]. Systemet genererar en unik QR-kod baserat på den kryptovaluta du valt. Skicka helt enkelt QR-koden till motparten för att ta emot kryptovalutabetalningen.

2. Använd ditt Binance-kontos e-postadress/telefonnummer/Binance-ID för att ta emot betalningar

Du kan även skicka ditt Binance-kontos e-postadress, telefonnummer eller Binance-ID till avsändaren för att ta emot kryptovalutabetalningar.
När betalningen har slutförts krediteras pengarna till din finansieringsplånbok.

Hur hittar jag mitt Binance-ID?

Om du använder webbplatsen loggar du in på ditt Binance-konto och går till [Mer][Betala]. Du ser ditt Binance-ID under ditt smeknamn.
Om du använder appen trycker du på ikonen [Betala] på appens startsida så ser du ditt Binance-ID längst upp.