Launchpad och launchpool
Så här kommer du igång med Binance Launchpool

2020-10-10 02:46

Vad är Binance Launchpool?

Instruktionsvideo: Launchpool
Binance Launchpool gör att användare kan förvärva nya tokenbelöningar genom att satsa BNB, BUSD och andra tokens på plattformen.

Hur får jag tillgång till Launchpool?

1. Logga in på ditt Binance-konto och klicka på navigeringsknappen – [Launchpad] .
Rulla sedan ner för att hitta [Launchpool] och listan över tillgängliga och slutförda projekt.
Du kan också komma åt Launchpool genom att klicka på [Finanser] - [Binance Earn] .

Rulla ner och klicka på [Visa mer] under [Launchpool].

Hur deltar man i ett nytt projekt?

Låt oss ta Flamingo (FLM) som ett exempel. På Launchpool-sidan kan du se de tillgängliga alternativen för att satsa på alstring av FLM. Till exempel betyder [Flamingo BNB] att du kan satsa BNB för att alstra FLM. Klicka på [Satsa nu] för att delta.
Här kan du se information om projektbelöning och den beräknade årliga procentuella avkastningen (APY).
[Mina tillgångar] visar dina insatta medel. [Tillgänglig] visar det tillgängliga saldot för insättning i din spotplånbok. Om du inte har några BNB kan du klicka på [Köp BNB] .
Du kan sedan klicka på [Satsa] för att satsa BNB för att alstra FLM. Dina tillgångar kan tas ut när som helst genom att klicka på [Lös in]. Om du vill visa dina insatsposter klickar du på [Insatshistorik].
[Mina belöningar] visar dina outtagna intjänade belöningar som uppdateras varje timme. Du kan klicka på [Ta ut belöningar] för att få dina intjänade tokens till din spotplånbok närhelst du vill. Klicka på [Uttagshistorik] om du vill visa belöningar eller utdelningshistorik.
Satsa dina icke-investerade tillgångar idag för att alstra nya tokens!