Hur jag inaktiverar mitt konto

2021-07-14 03:19
Det finns ett par sätt att inaktivera Binance-kontot om du märker någon misstänkt aktivitet.

Om du kan komma in på kontot:

1. Öppna Binance-appen och gå till [Konto][Säkerhet][Hantera konto][Inaktivera konto].
2. Läs påminnelserna noggrant och tryck på [Inaktivera konto].
Du kan också inaktivera kontot på webbplatsen.
1. Logga in på kontot på Binance.com och gå till [Profil][Säkerhet].
2. Klicka på [Inaktivera konto].
3. Läs påminnelserna noggrant och klicka på [Inaktivera det här kontot].

Om du inte kan komma in på kontot:

Sök efter följande e-postmeddelanden från Binance i din e-postklient och klicka på knappen [Inaktivera ditt konto] för att tillfälligt inaktivera kontot.
  • [Binance] Återställ lösenord
  • [Binance] Genomförd inloggning
  • [Binance] IP-verifiering
  • [Binance] Auktorisera ny enhet
  • [Binance] Återställ SMS Authenticator
  • [Binance] Återställ Google Authenticator
  • [Binance] Bekräfta din uttagsbegäran
Ta till exempel e-postmeddelandet om ändring av IP:
När ditt konto är inaktiverat måste du kontakta Binance Support för att öppna det igen.