Vad är Binance Marknadsplats och hur kommer man åt den?

2021-05-14 08:18

Vad är Binance Marknadsplats?

Att spendera krypto blev precis mycket enklare med Binance Marknadsplats. Binance Marknadsplats fungerar som din allt-i-ett-lösning med en mängd olika handlare som accepterar kryptobetalningar med Binance Pay. Här finns även en mängd olika Binance-produkter och andra miniappar.
Med sitt växande utbud av användningsområden kan plattformen erbjuda dina favoritprodukter bara ett tryck bort.

Vilka är fördelarna med att använda Binance Marknadsplats?

Med möjligheten att betala via Binance Pay med över 80 olika kryptovalutor är Binance Marknadsplats utformad för att möta alla dina kryptobehov. Genomför transaktioner i realtid på ett säkert sätt och njut av bekvämligheten med att handla var som helst i världen.

Vilka appar/företag är för närvarande tillgängliga på Binance Marknadsplats?

Binance Marknadsplats öppnar upp en värld av kryptodrivna möjligheter. Dess mångsidiga erbjudanden sträcker sig från hotellbokningar och förbetalda telefonpåfyllningar till presentkort:
  1. Resetjänster: Boka flyg och hotell med handlare som Travala, eller skaffa ett eSIM-kort med Yesim.
  2. Digitala presentkort: Köp presentkort från handlare som CryptoMate, Byte Topup, Bitrefill, Coinsbee, Tokenstore med flera.
  3. Virtuella kort och kryptokort: Handlare som Crypto Card, Bit.Store och RedotPay gör det busenkelt att spendera din krypto.
  4. Spel och underhållning: Köp spelkrediter, prenumerera på streamingtjänster eller få tillgång till exklusivt digitalt innehåll – med kryptovaluta.
  5. Unika kryptoprodukter: Köp unika kryptoprodukter från varumärken som SafePal.
Vi expanderar ständigt och fler tjänster och kategorier kommer att läggas till inom kort.

Hur får man tillgång till Binance Marknadsplats?

1. Logga in i Binance-appen. Växla till Pro-läge från [Kontocenter] om du använder Lite-läge.
På startsidan bläddrar du nedåt för att komma till [Marknadsplats]. I det här exemplet visar vi dig hur du bokar hotell.
Se till att din app är uppdaterad till den senaste versionen.
3. Tryck på [Resor].
4. Tryck på [Hotell].
5. Du kommer att omdirigeras till Travala. Du måste läsa och acceptera ansvarsfriskrivningen innan du fortsätter. Nu kan du söka efter, boka och betala för dina favorithotell med Binance Pay.

Hur gör man kryptobetalningar via Binance Pay?

Du kan konfigurera ditt konto i tredjepartsappen och genomföra kryptobetalningar.
1. Tryck på [Fortsätt med Binance].
2. Du måste ge tredjepartsappen åtkomst till ditt Binance konto. Tryck på [Fortsätt] om du vill fortsätta.
3. Ditt Binance-konto synkroniseras med tredjepartsappen och du kan betala med Binance Pay.

Hur lägger jag till miniprogram till mina ”Favoriter”?

Du kan lägga till olika miniprogram till dina ”Favoriter” för snabb och enkel åtkomst.
1. Dra nedåt från startsidan för att komma till Binance Marknadsplats.
2. Öppna önskat miniprogram och tryck på knappen [...] längst upp.
3. Välj [Favoriter] för att lägga till programmet på startsidan för din marknadsplats.