Hur man använder Binance Konvertera

2021-09-08 03:36
Binance Konvertera är en tjänst där användare kan omvandla kryptovalutan som de har till en annan kryptovaluta på några sekunder. Binance Konvertera har även konverteringsfunktionen i Binance-appen och är huvudalternativet för att köpa krypto i Binance-appens Lite-läge.
Det är bara fyra enkla steg, som alla kan genomföras på några sekunder, för att slutföra en kryptoaffär på Binance Konvertera.
Steg 1: Gå till Binance Konvertera.
  • På Binance webbplats går du till [Handel] längst upp till vänster på hemsidan och väljer sedan [Konvertera].
  • I Binance-appen går du till Handel (det mellersta alternativet längst ned på skärmen) och väljer sedan [Konvertera] längst upp till vänster på skärmen (för standardversionen av appen) eller i popup-fönstret som visas (för Binance Lite).
Steg 2: Välj den krypto du har och den krypto du vill köpa. Du kan välja att ange mängden krypto du vill använda (längst upp) eller mängden krypto du vill få (längst ner).
Steg 3: Klicka på Förhandsgranska konvertering. Du kommer då att se prisuppgiften för transaktionen du vill göra. Du har 5 sekunder på dig att godkänna offerten som visas för dig och uppfylla affären. Om de fem sekunderna går ut klickar du på Uppdatera för att få en ny prisuppgift.
Steg 4: Klicka på Konvertera. Transaktionen tar mindre än en sekund, och du ser krypton du köpte i din spotplånbok.