Marginalhandel

Hur du använder avkylningsperiod för marginalhandel

2021-08-19 13:26

Vad är avkylningsperioden?

Som en del av våra pågående satsningar för att uppmuntra till ansvarsfull handel har Binance lanserat en avkylningsperiod för marginalhandel. Avkylningsperioden gör det möjligt för användare att tillfälligt avbryta all marginalhandel under en viss period. Användare kan ställa in en avkylningstid på 1 dag, 3 dagar eller 1 vecka enligt deras behov. Under avkylningsperioden kan marginalkonton inte användas för att låna några kryptovalutor.

När ska man använda avkylningsperioden?

• Du kan använda funktionen för att begränsa och kontrollera dina handelsaktiviteter, särskilt i situationer när du känner dig pressad av förluster,
  • Det gör det möjligt för handlare att avstå från beteende och aktiviteter som kan leda till oansvariga affärer.

Vanliga frågor

1. Kan jag handla på spotmarknaden under avkylningsperioden?
A: Ja. Avkylningsperioden gäller endast marginalhandel, inklusive isolerad eller tvärmarginalhandel, och lån av kryptovalutor. Aktiviteter som överföringar mellan plånböcker, återbetalning av lån påverkas dock inte.
2. Kan jag välja tidslängden på avkylningsperioden?
A: Ja. Du kan välja mellan 1 dag, 3 dagar, till 1 vecka. Observera att om du väljer alternativet 1 dag börjar avkylningsperioden från aktiveringstiden till 23:59:59 (lokal tid) för den aktuella dagen. På samma sätt, om du väljer en avkylningsperiod på 3 dagar, börjar avkylningsperioden från aktiveringstiden till 23:59:59 (lokal tid) på D+3.
3. Kan jag avsluta avkylningsperioden i förtid?
A: Nej. När avkylningsperioden har aktiverats kan den inte tas bort och den avslutas först efter den förinställda avstängningstiden. Alla handelsfunktioner och bekräftelseknappar inaktiveras. Vänta tills avkylningsperioden är slut.

Hur aktiverar jag avkylningsperioden för marginalupplåning på Binance webbplats?

1. Logga in på ditt Binance-konto. Klicka på [Plånbok][Marginal]. Klicka sedan på [Fler data][Avkylningsperiod för lån].
Alternativt kan du klicka på [Handel] [Marginal] för att komma till sidan marginalhandel. Klicka på [ ] i orderinmatningspanelen och välj [Avkylningstid för lån].

2. Välj önskad tidslängd och klicka på [Bekräfta]. Du kan välja "idag (1 dag)", "3 dagar" eller "1 vecka".
3. Observera att upplåningsfunktionen inte kan aktiveras under avkylningsperioden. Klicka på [Bekräfta] för att inaktivera din marginalupplåning.
1. Logga in på Binance-appen och tryck på [Handel][Marginal]. Tryck sedan på ikonen [Avkylningsperiod].
2. Välj önskad längd och tryck på [Bekräfta].

3. Observera att upplåningsfunktionen inte kan aktiveras under avkylningsperioden. Klicka på [Bekräfta] för att inaktivera din marginalupplåning.