Hur man skapar ett kontoutdrag på Binance

2021-07-08 09:41
Om du behöver skattedeklarera dina kryptovalutainvesteringar kan du skapa ett kontoutdrag för ditt Binance-konto och genomföra skatteberäkningar.
1. Logga in på ditt Binance-konto och klicka på [Plånbok] –  [Transaktionshistorik]
2. Klicka på [Generera alla kontoutdrag].
3. Välj intervall, konto och den kryptovaluta som du vill visa på kontoutdraget och klicka sedan på [Generera]
Observera att eftersom generering av poster förbrukar serverresurser kan varje användare bara generera ett utdrag högst sex gånger per månad.
4. Efter att kontoutdraget har genererats kommer du att få ett SMS eller en e-postpåminnelse.
6. Gå nu till  [Transaktionshistorik] –  [Generera alla kontoutdrag].Klicka på [Ladda ned] bredvid det utdrag som skapas.
Observera att nedladdningslänken endast sparas i 7 dagar. Ladda ner det så snart som möjligt.