Hur man skapar ett kontoutdrag på Binance

2021-07-08 09:41
Om du behöver skattedeklarera dina kryptovalutainvesteringar kan du skapa ett kontoutdrag för ditt Binance-konto och genomföra skatteberäkningar.
1. Logga in på ditt Binance-konto och klicka på [Plånbok][Fiat och spot].
2. Klicka på [Transaktionshistorik].
3. Klicka på [Skapa alla kontoutdrag].
4. Välj det intervall, det konto och den kryptovaluta som du vill visa i kontoutdraget och klicka sedan på [Skapa].
Observera att eftersom skapandet av utdrag förbrukar serverresurser kan varje användare bara skapa högst fyra utdrag per månad.
5. När meddelandet genereras kommer du att få ett SMS eller en e-postpåminnelse.
6. Gå nu till [ Transaktionshistorik ][Generera alla meddelanden]. Klicka på [Ladda ner] bredvid det genererade meddelandet.
Observera att nedladdningslänken endast sparas i 7 dagar. Ladda ner det så snart som möjligt.