Enkel förtjänst
ETH 2.0-insats
DOT:s parakedjeplatsauktion
Launchpad och launchpool
Binance Pool
Investera automatiskt
BNB-valv
Defi-insats
Likviditetsalstring
Dubbel investering
Bytesalstring
VIP

Vad automatiska investeringar är och hur man använder dem

2021-11-24 03:48

Vad är automatisk investering?

Med autoinvestering, dvs. en automatisk investering, kan du automatisera kryptoinvesteringar och tjäna en passiv inkomst. Det är en investeringsstrategi för medelvärde (DCA). Du kan välja vilka kryptovalutor du vill köpa dagligen, veckovis, varannan vecka eller månadsvis.
Dina köpta BNB kommer automatiskt att sättas in i BNB Valv, och övrig krypton som köpts kommer att sättas in på kontot för den flexibla Tjäna enkelt-produkten, så att du kan få passiva inkomster på dina investeringar.

Hur använder man automatisk investering?

1. Logga in på ditt Binance-konto och klicka på [Tjäna] [Auto-Invest]
Alternativt kan du öppna Binance-appen, trycka på [Mer][Tjäna][Auto-Invest].
2. Du kommer att se den tillgängliga krypton för Autoinvest-prenumerationer.
Du kan välja att skapa en autoinvestplan i en portfölj för att köpa flera kryptovalutor till en viss portfölj, eller skapa en autoinvestplan för en enda kryptovaluta.
Dessutom kan du, med funktionen [Auto-Populate], enkelt köpa ett rekommenderat urval av flera kryptovalutor samtidigt som du behåller fullständig flexibilitet för att justera allokeringen inom din portföljplan.
Innan du prenumererar kan du välja tidsramen för en tillgång för att kontrollera den simulerade avkastningen. Du kan också klicka på diagramikonen för att se kryptons historiska resultat.
3. Innan du skapar en Auto-Invest-plan kan du lära dig mer om hur Auto-Invest fungerar och de vanliga frågorna.
Om du använder webbplatsen bläddrar du ner till botten av sidan för vanliga frågor.
Om du använder appen trycker du på [Läs mer] för att komma åt självstudiekursen och vanliga frågor.
App
Se videon nedan för att se hur du skapar en plan på appen.
Webbplats:
1. Klicka på [Skapa en plan] bredvid [Auto-Invest-portfölj]
2. Du kan välja krypto för din Auto-Invest manuellt eller klicka på [Fyll i automatiskt] för att systemet ska föreslå ett rekommenderat urval av flera kryptovalutor.
2.1 Manuellt val
Klicka på [+ Lägg till mynt] för att välja krypto för din Auto-Invest-plan. Du måste välja minst två kryptovalutor för att komma igång. Välj till exempel BNB och BTC. Klicka på [Bekräfta].
2.2 Fyll i automatiskt
Klicka på [Fyll i automatiskt] och välj ett förinställt val. Till exempel [De 5 bästa marknadsvärdena].
3. Ange portföljfördelningen för varje krypto. Den lägsta tilldelningsprocenten är 10 procent och totalsumman bör inte överstiga 100 procent.
4. Ange prenumerationsbeloppet och den stablecoin du vill använda. För närvarande stöder vi USDT och BUSD. Välj den återkommande cykeln från dagligen, veckovis, varannan vecka eller månadsvis. Du kan också välja en specifik dag och tid för köpet.
5. Du kan också välja att aktivera [Använd saldo för den flexibla Tjäna enkelt-produkten ]. När det är aktiverat och om ditt spotplånbokssaldo är otillräckligt, kommer systemet automatiskt att lösa in tillgångarna på ditt flexibla konto för Tjäna enkelt-produkten för att slutföra köpet.
6. Kontrollera sammanfattningen och klicka på [Bekräfta] för att prenumerera.
App
Se videon nedan för att se hur du skapar en plan på appen.
Webbplats:
1. Klicka på [Skapa en plan] bredvid den kryptovaluta du vill investera automatiskt.
2. Ange prenumerationssumman och den stablecoin du vill använda. För närvarande stöder vi USDT och BUSD. Välj den återkommande cykeln från dagligen, veckovis, varannan vecka eller månadsvis. Du kan också välja en specifik dag och tid för köpet.
3. Du kan också välja att aktivera [Använd saldot på den flexibla Tjäna enkelt-produkten]. När det är aktiverat och om du inte har tillräckligt med saldo i din spotplånbok, kommer systemet automatiskt att lösa in tillgångarna på kontot för den flexibla Tjäna enkelt-produkten för att slutföra köpet.
4. Kontrollera sammanfattningen och klicka på [Bekräfta] för att prenumerera.
4. Du kan se dina pågående Auto-Invest-planer, portföljvärde och vinst och förlust under [Min Auto-Invest-plan] på Auto-Invests startsida.
För att hantera dina Auto-Invest-planer, klicka på [Planöversikt]
För att se automatiska investeringars köphistorik, klicka på [Gå till historik].
5. Gå till [Auto-Invest] för att se alla dina planer.
För att pausa eller återuppta en plan, växla på knappen under [På/Av]. För att ändra en plan, till exempel ändra investeringsfrekvensen, klicka på [Redigera]. För att stoppa en plan permanent, klicka på [Ta bort plan].
6. Du kan se dina köpta krypto under [Historik för automatiska investeringar]

Vanliga frågor

1. Vad är automatisk investering?
Med autoinvestering, dvs. en automatisk investering, kan du automatisera kryptoinvesteringar och tjäna en passiv inkomst. Det är en investeringsstrategi för medelvärde (DCA). Du kan välja vilken kryptovaluta du vill köpa regelbundet.
Du kan välja att skapa en [Autoinvesteringsportfölj] för att köpa flera kryptovalutor i en portfölj, eller skapa en [Autoinvestplan] för en enda kryptovaluta.
Dina köpta BNB kommer automatiskt att sättas in i BNB Valv, och övrig krypton som köpts kommer att sättas in på kontot för den flexibla Tjäna enkelt-produkten, så att du kan få passiva inkomster på dina investeringar.
2. Hur fungerar automatisk investering?
Steg 1 - Välj den krypto du vill köpa.
Steg 2 – Skapa en plan för att köpa flera eller enstaka kryptovalutor. Välj hur mycket du vill köpa och välj önskad stablecoin för betalning.
Steg 3 - Välj en återkommande cykel för hur ofta du vill köpa krypto.
Steg 4 - Du är klar!
3. Var köps mina tillgångar med autoinvest?
Dina köpta BNB kommer automatiskt att sättas in i BNB-valvet, och övriga krypto som köpts kommer att sättas in på dina konton den flexibla Tjäna enkelt-produkten för att få passiva inkomster. Du kan lösa in dina krypto när som helst under [Plånbok] [Tjäna]. Bläddra till den tillgång du vill lösa in och klicka på [Lös in].
4. Hur pausar eller stoppar jag mina autoinvestplaner?
På sidan Autoinvest klickar du på [Gå till Tjänaplånboken][Autoinvest] för att se dina planer. För att pausa eller återuppta en plan, växla med knappen bredvid [På/Av].För att stoppa en plan permanent,  klicka på [⋮] bredvid önskad plan och välj [Ta bort plan].
5. Vad händer med mitt autoinvestköp när jag inte har något tillräckligt saldo i min spotplånbok?
Om du har aktiverat funktionen [Använd saldot på den flexibla Tjäna enkelt-produkten] och saldot i din spotplånbok är otillräckligt för att täcka köpet för Auto-investplanen, kommer systemet automatiskt att lösa in tillgångarna i dina flexibla Tjäna enkelt-produktplaner för att slutföra köpet.
Om du inte aktiverar funktionen kommer köpet att misslyckas. Systemet försöker göra ett nytt köp på nästa automatiska investeringsdatum.
6. Hur många Auto-Invest-planer kan jag ha?
Det finns ingen maxgräns för antalet automatiska investeringsplaner som du kan ha.
7. Hur redigerar jag mina autoinvestplaner?
Du kan ändra en plan, till exempel ändra beloppet eller hur ofta investeringen görs, under   [Autoinvestera].
Du kommer att se alla dina nuvarande planer överst på sidan. Klicka på ikonen [Redigera] för att ändra dina planer.