Så här använder du Binance kalkylator för terminskontrakt

2021-09-02 06:03
Du kan använda Binance kalkylator för terminskontrakt för att beräkna initialmarginalen, resultat (PnL), avkastning på eget kapital (ROE) och likvidationspris innan du lägger några beställningar.
1. Klicka på ikonen [Kalkylator] på panelen Orderläggning (höger sida i terminshandelsgränssnittet).
2. Du kan välja [Resultat], [Målpris], [Likvidationspris], [Max öppen] eller [Öppet pris].
3. Välj [Lång] eller [Kort]. Ange sedan inmatningspriset, utgångspriset och kvantiteten för din beställning. Du kan välja hävstångsnivå genom att flytta markören längs reglaget.
4. Klicka på [Beräkna]. Resultatet för initialmarginal, resultat och avkastning visas till höger.
Anmärkningar för beräkning av resultat, initialmarginal och avkastning:
USDT-marginalkontrakt
  • Initialmarginal = kvantitet * ingångspris * IMR (initialt marginalkrav)
    • IMR = 1/hävstång
  • Resultat:
    • Lång = (utgångspris - ingångspris) * antal
    • Kort = (ingångspris - utgångspris) * antal
  • ROE% = Resultat/initialmarginal = sida * (1 - ingångspris/utgångspris)/IMR
  • Målpris:
    • Långt målpris = ingångspris * (avkastning %/hävstång + 1)
    • Kort målpris = ingångspris * (1 - avkastning %/hävstång)
Myntmarginalkontrakt
  • Initial marginal = antal * contract_multiplier * IMR/ingångspris
    • IMR = 1/hävstång
  • Resultat = handelsriktning * antal * contract_multiplier * (1/ingångspris - 1/utgångspris)
    • Handelsriktning: lång är 1 , kort är -1
  • Avkastning % = resultat/initial marginal = sida * (1 - ingångspris/utgångspris)/IMR
  • Målpris = sida * ingångspris/(sida - avkastning * IMR)