Uttag av krypto

Hur man tar ut från Binance

2021-06-10 03:00
Vi tar BNB (BEP2) som exempel för att visa hur man för över krypto från ett Binance-konto till en extern plattform eller plånbok.
1. Logga in på ditt Binance-konto och klicka på [Plånbok][Översikt].
2. Klicka på [Uttag]
3. Klicka på [Krypto].
4. Välj den kryptovaluta som du vill ta ut. I det här exemplet tar vi ut BNB.
5. Välj nätverk. När vi tar ut BNB kan vi antingen välja BEP2 (Binance Chain) eller BEP20 (Binance Smart Chain). Du kommer också att se nätverksavgifterna för denna transaktion. Se till att nätverket matchar de nätverksadresser som har angetts för att undvika uttagsförluster.
6. Ange sedan mottagaradressen eller välj från listan i din adressbok.
6.1 Hur man lägger till en ny mottagaradress.
För att lägga till en ny mottagare, klicka på [Adressbok][Adresshantering].
6.2. Klicka på [Lägg till uttagsadress]
6.3. Välj krypto och nätverk. Ange sedan en plånboksetikett, adress och meddelande (memo).
  • Plånboksetikett är ett anpassat namn som du kan ge till varje uttagsadress för din egen referens.
  • Meddelande (memo) är valfritt. Du måste till exempel tillhandahålla ett memo när du skickar pengar till ett annat Binance-konto eller till ett annat börs. Du behöver inte fylla i rutan MEMO när du skickar pengar till en Trust Wallet-adress.
  • Se till att dubbelkontrollera om det krävs ett meddelande (memo). Om så är fallet och du inte skriver in ett sådant kan du förlora dina pengar.
  • Observera att vissa plattformar och plånböcker hänvisar till ett memo som tagg eller ett betalnings-ID.
6.4. Du kan lägga till den nyligen tillagda adressen i din vitlista och aktivera [Vitlista]. När den här funktionen har aktiverats kan uttag från ditt konto endast göras till uttagsadresser på vitlistan.
7. Ange uttagsbeloppet så kan du se motsvarande transaktionsavgift och det slutliga belopp du får. Klicka på [Uttag] för att fortsätta.
8. Du måste verifiera transaktionen. Följ instruktionerna på skärmen.
Varning! Om du anger fel information eller väljer fel nätverk när du gör en överföring kommer dina tillgångar att förloras för alltid. Se till att informationen är korrekt innan du gör överföringen.