Börs för tillgångar i blockkedjor och kryptovalutor
Academy
Utbildning om blockkedjor och kryptovaluta
Mäklare
Lösningar för handelsterminaler
Charity
Välgörenhet
Cloud
Börslösningar för företag
DEX
Snabb och säker börs för decentraliserade digitala tillgångar
Labs
Inkubator för blockkedjeprojekt
Launchpad
Plattform för token-lansering
Research
Analys och rapporter av hög kvalitet
Trust Wallet
Binances officiella kryptovalutaplånbok
Köp kryptovaluta
Marknader
Grundläggande
Det lättaste sättet att handla
Klassisk
Enkelt och lättanvänt gränssnitt
Avancerad
Fullständig åtkomst till alla handelsverktyg
Marginal
Öka dina vinster med hävstångseffekt
P2P
Banköverföring och fler än 100 andra alternativ
Aktiebevis
New
Handla aktier med kryptovaluta
Handel
Skanna för att ladda ner appen för IOS & Android
Ladda ner
English
USD
Supportcenter
Vanliga frågor
Kontofunktioner
Tvåfaktorsautentisering
Guide för Googles tvåfaktorsautentisering (2FA)
Binance
2021-03-01 09:54
Så här aktiverar du Google 2FA
1. Logga in på ditt Binance-konto.
2. Gå till [Säkerhet] högst upp till höger.
3. Hitta avsnittet Google Authentication och klicka på [Enable].
4. Du kommer att omdirigeras till en annan sida för att starta processen för att aktivera Google 2FA.
5. Ladda ner och installera Google Authenticator-appen på din mobila enhet. Du hittar den i App Store (för iOS) eller Google Play (för Android).
6. När du är klar med installationen av appen klickar du på [Nästa].
7. Öppna mobilappen och klicka på symbolen 【+】.
8. Skanna QR-koden med mobilkameran.
Om du inte kan skanna den kan du manuellt ange den 16-siffriga medföljande nyckeln.
9. Spara backup-nyckeln.
Se till att spara den 16-siffriga nyckeln. Du kan använda den senare för att på nytt ansluta ditt konto om du tappar åtkomsten till din tidigare Google Authenticator.
10. Aktivera Google-autentisering
När du kommer tillbaka till Binance-sidan måste du fylla i ditt inloggningslösenord och Googles autentiseringskod.
Om du har aktiverat sms-autentisering måste du också ange sms-koden.
Vanliga frågor om Google 2FA
Hur löser jag problemet med "anslutning misslyckades"?
  • Se till att appen "Google Authenticator" är installerad.
  • Synkronisera tiden på din mobiltelefon och dator.
  • Se till att lösenordet och 2FA-koden är korrekta.
  • Se till att datum-/tidsinställningen i din mobiltelefon är inställd på ”automatisk”.
Du kan hänvisa till följande skärmdumpar för att ändra inställningarna på din telefon.
  • iOS
  • Android
Jag har förlorat åtkomsten till min tidigare installerade Google Authenticator-app. Hur kan jag aktivera det igen?
Om du har en säkerhetskopia av den 16-siffriga koden som genererades när du aktiverade Google Authenticator för första gången kan du återaktivera din Google Authenticator genom att lägga till nyckeln till appen manuellt.
Om du inte har lagrat reservnyckeln kan du återställa Google Authenticator (2FA) direkt på vår webbplats. Se följande referenslänk för hur du återställer Google 2FA.
Vad kan jag göra om sidan visar "2FA-kodfel"?
  • Synkronisera tiden på din mobiltelefon (för att synkronisera din Google Authenticator-app) och din dator (från vilken du försöker logga in).
  • Klicka dig fram till Binance-inloggningssidan (www.binance.com) genom att använda inkognitoläge i webbläsaren Google Chrome.
  • Rensa webbläsarens cache och cookies.
  • Försök att logga in från vår dedikerade mobilapp.
Om inget av våra förslag löser problemet bör du återställa din Google Authenticator. Se den här guiden för mer information: Så här återställer du Google 2FA .