Hur man ändrar pris och mängd på öppna gränsorder på myntmarginaliserade terminer

2021-08-04 02:53
Binance terminskontrakt stöder nu ändringar av öppna order för att ge handlare flexibilitet. Du kan ändra pris och mängd på öppna order på dina myntmarginalkontrakt. Observera att den här funktionen endast stöds för myntmarginaliserade terminskontrakt.

Hur ändrar jag pris och mängd på öppna gränsorder på myntmarginaliserade terminskontrakt?

Obs! När en orders pris eller kvantitet ändras, kommer den att betraktas som en ny inmatning. Under FIFO-algoritmen, eller pris-tid-prioritetsalgoritmen, prioriteras order enligt deras orderpris och ordertid. Därför kommer de senaste beställningarna att placeras längst bak i matchande orderkö.

På webbplatsen:

1. Gå in i på gränssnittet för myntmarginaliserade terminskontrakt och bläddra till botten för att hitta [Positions- och orderfönstret].
2. Om du vill ändra en öppen order klickar du på [Ändra]-ikonen till höger om orderpriset och information om ordermängd (se skärmdumpen nedan). Ange dina nya inmatningar i inmatningspanelen och klicka på [Bekräfta]. När det är bekräftat visas ett meddelande.

På Binance-appen:

1. Logga in på Binance-appen och välj fliken [Terminskontrakt] i nedre menyn. Välj fliken [COIN-M] i toppmenyn.
2. Bläddra till botten av avsnittet och välj den ordning som du vill ändra.
3. Om du vill ändra en öppen order klickar du på ikonen [Ändra] till höger om information om orderpris och ordermängd (se skärmdump). Skriv in dina nya inmatningsvärden i inmatningspanelen.
Observera att du under vissa förutsättningar inte får ändra de öppna ordrarna:
  • Order för gränsorder,
  • Gränsorder lagda med ta vinst- och stoppa förlust-order.