Hoe je je kleine saldi kunt converteren naar BNB
2018-04-24 13:34
Kleine saldi (ook wel 'dust') verwijst naar tokens of munten die een geschatte waarde hebben die lager is dan 0,001 BTC. Deze tokens kunnen worden omgezet naar BNB.
1. Beweeg de muis over [Wallet] en klik op [Fiat en spot] om te beginnen. Zoek de knop [Omzetten naar BNB] en controleer welke activa van je account kunnen worden omgezet naar BNB.
2. Controleer de activa die je naar BNB wil omzetten en klik op [Omzetten].
3. Klik op [Conversiegeschiedenis] om je conversiegeschiedenis te bekijken.
Opmerking:
  • Je kunt zoveel activa in één conversie omzetten als je wilt.
  • Niet-vermelde en verwijderde tokens zijn uitgesloten van de conversie.
  • Je kunt elke 6 uur een conversie uitvoeren voor kleine saldi.
  • De door het systeem voorvertoonde conversiewaarde is een schatting. Het geselecteerde bedrag wordt omgezet naar BNB op basis van de marktprijs op het moment dat er op bevestigen wordt geklikt.
  • Als er een fluctuatie van 5% (of meer) optreedt tijdens de conversieperiode, zal het conversieproces niet doorgaan in het voordeel van onze gebruikers. Probeer in dat geval het proces opnieuw.
Als je je afvraagt waarom je überhaupt 'dust' in je portemonnee hebt, lees dan ons artikel over 'dusting-attacks'.