Binance x Trustee Plus - szabadság a kripto felhasználóknak
Trustee Plus √ļtmutat√≥ a Binance felhaszn√°l√≥knak
Az a j√≥ h√≠r√ľnk, hogy a kriptovalut√°k √°tutal√°sa a Binance sz√°ml√°r√≥l a Trustee Plus kriptot√°rc√°ba, majd a be√©p√≠tett k√°rty√°val t√∂rt√©nŇĎ elk√∂lt√©se m√©g k√©nyelmesebb√© √©s megfizethetŇĎbb√© v√°lt. De n√©zz√ľk a dolgokat sorj√°ban.


√Ėr√∂mmel jelentj√ľk be, hogy a mai napt√≥l kezdve a k√∂z√©p- √©s kelet-eur√≥pai Binance k√∂z√∂ss√©g, valamint Ukrajna, Moldova √©s Kazahszt√°n is haszn√°lhatja a Binance Pay funkci√≥t a Trustee Plus alkalmaz√°sban .

Trustee Plus - kriptot√°rca be√©p√≠tett fizet√©si k√°rty√°val, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy kripto egyenleg√ľkkel fizessenek b√°rhol, ahol vannak banki termin√°lok: bolt, k√°v√©z√≥, edzŇĎterem, taxi, √©tterem √©s √≠gy tov√°bb.

A legfontosabb, hogy a felhaszn√°l√≥knak nem kell t√∂bb erŇĎfesz√≠t√©st tenni√ľk a kriptovalut√°k √°tv√°lt√°s√°ra vagy kiutal√°s√°ra. EgyszerŇĪen csak csatlakoztathatj√°k a h√°rom sz√°mla egyik√©t: BTC-t, ETH-t vagy USDT-t a Trustee Plus t√°rc√°ban a k√°rty√°jukhoz, √©s ak√°r napi 5,000 eur√≥t vagy havi 50,000 eur√≥t is nyugodtan elk√∂lthetnek r√≥la.

ūüĎČ A t√°rca felt√∂lt√©s√©nek tov√°bbi elŇĎnyei

A Binance Pay √©s a Trustee Plus k√∂z√∂tti egy√ľttmŇĪk√∂d√©snek k√∂sz√∂nhetŇĎen a felhaszn√°l√≥k k√∂nnyed√©n felt√∂lthetik Trustee Plus sz√°ml√°jukat a Binance USDT egyenleg√ľkkel, D√ćJMENTESEN.

Ahhoz, hogy elkezdhess√©k √©lvezni ezeket az elŇĎny√∂ket, a felhaszn√°l√≥k let√∂lthetik az alkalmaz√°st √©s kiv√°lthatj√°k a k√°rty√°t ezen a linken: https://trusteeplus.app.link/diBroKgKdGb

Ez lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy a kripto eszk√∂zeiket a mindennapi √©letben a lehetŇĎ legjobban kihaszn√°lj√°k, √©s maximaliz√°lj√°k a Binance √©s a Trustee Plus - a saj√°t szakter√ľlet√ľk√∂n vitathatatlanul vezetŇĎ term√©kek - seg√≠ts√©g√©vel el√©rhetŇĎ elŇĎny√∂ket.

ūüĎČ A Trustee Plus legfontosabb elŇĎnyei a Binance felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra

  1. A k√°rtya az alkalmaz√°s telep√≠t√©se ut√°n szinte azonnal kibocs√°t√°sra ker√ľl. Mind√∂ssze annyit kell tenned, hogy √°tm√©sz a KYC-n (√ľgyf√©lazonos√≠t√°son) √©s megrendeled a k√°rty√°t.

  2. A k√°rtya kiad√°s√°nak norm√°l k√∂lts√©ge 10 eur√≥, de csak a Binance felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra janu√°r 15. √©s febru√°r 25. k√∂z√∂tt a k√°rtya kedvezm√©nyesen megrendelhetŇĎ 50% kedvezm√©nnyel.

  3. Az egyetlen átváltási díj az összeg 0,5% -a. A Trustee Plus nem számít fel semmilyen más díjat: sem rejtett, sem pedig explicit díjat.

  4. A t√°rc√°ban l√©vŇĎ k√°rtya virtu√°lis, n√©h√°ny kattint√°ssal hozz√°adhat√≥ az Apple Payhez √©s a Google Payhez, √©s a bankh√°l√≥zat b√°rmely termin√°lj√°n elfogadj√°k.

  5. Az NFC-olvas√≥val rendelkezŇĎ ATM-ekben a felhaszn√°l√≥ havonta ak√°r 20 ezer eur√≥ k√©szp√©nzt is felvehet.

  6. Ingyenes √°tutal√°sok a t√°rc√°n bel√ľli 21 k√ľl√∂nb√∂zŇĎ kriptovaluta k√∂z√∂tt - a csal√°dtagoknak, bar√°toknak √©s ismerŇĎs√∂knek t√∂rt√©nŇĎ fizet√©sek√©rt nem sz√°m√≠tanak fel d√≠jat. Nincs korl√°toz√°s a t√°rca haszn√°lat√°ra vonatkoz√≥an.

  7. A felhasználónak csak telepítenie kell a Trustee Plus-t az összes családtagjának, fizetési kártyákat kell nyitniuk, és támogatniuk kell egymást, hogy könnyedén fizethessenek kriptovalutával a világ minden táján.

  8. Kieg√©sz√≠tŇĎ aj√°nl√≥program. A felhaszn√°l√≥k megh√≠vhatj√°k bar√°taikat, √©s ak√°r 45% jutal√©kot is kaphatnak az √°tv√°lt√°sok ut√°n.

    A Trustee Plus √©s a Binance Pay egy√ľttmŇĪk√∂d√©s√©nek k√∂sz√∂nhetŇĎen mostant√≥l mindenkinek lehetŇĎs√©ge van arra, hogy kriptovalut√°it eszk√∂zk√©nt haszn√°lja a mindennapi fizet√©sekhez.

Útmutató a Trustee Plus kártya kiváltásához
GYIK
1. Hogyan használhatod a Binance Pay és a Trustee Plus integrációs funkciókat?

Az integr√°ci√≥ funkci√≥inak haszn√°lat√°hoz le kell t√∂ltened √©s regisztr√°lnod kell a Trustee Plus alkalmaz√°sban. Az alkalmaz√°s fŇĎk√©pernyŇĎj√©n kattints a "Befizet√©s" (Deposit) gombra, v√°laszd ki az USDT p√©nznemet √©s a Binance Pay befizet√©si m√≥dot.

2. Honnan tudom, hogy kiállíthatok-e egy Trustee Plus kártyát magamnak?

A k√°rtya olyan felnŇĎttek sz√°m√°ra √°ll√≠that√≥ ki, akik rendelkeznek nemzetk√∂zi dokumentumokkal, p√©ld√°ul szem√©lyi igazolv√°nnyal √©s √ļtlev√©llel.

3. Hol tudhatok meg többet a Trustee Plusról?

Tov√°bbi inform√°ci√≥k a hivatalos honlapukon tal√°lhat√≥k. Alternat√≠vak√©nt b√°rmikor felveheted a kapcsolatot az alkalmaz√°son bel√ľli √ľgyf√©lszolg√°latunkkal, ŇĎk sz√≠vesen megadnak neked minden sz√ľks√©ges inform√°ci√≥t.

4. Mik a Trustee Plus fizetési kártya használatának korlátai?

Napi limitek: kifizet√©sek - 5,000 eur√≥; K√©szp√©nzfelv√©tel - 2,000 eur√≥. Havi limitek: kifizet√©sek - 50,000 eur√≥; K√©szp√©nzfelv√©tel NFC-olvas√≥val rendelkezŇĎ ATM-ekbŇĎl - 20,000 eur√≥.

6. Mennyi a kártyakibocsátás és a fizetési díjak költsége?

A k√°rtyakibocs√°t√°s d√≠ja 10 eur√≥; A szolg√°ltat√°si d√≠j 0 eur√≥; Online/offline fizet√©sek - 0%; K√©szp√©nzfelv√©tel - 1,5% + 1 EUR; Kriptovaluta egyenleg felt√∂lt√©se - 0%; √Ātv√°lt√°s eur√≥ra - 0,5%.

7. Hogyan kaphatok segítséget, ha bármilyen problémám van a Trustee Plus tárcámmal vagy a kártyás fizetésekkel?

Mindig kapcsolatba l√©phetsz a Trustee Plus professzion√°lis √ľgyf√©lszolg√°latunkkal. Ňźk gyorsan ell√°tnak minden sz√ľks√©ges inform√°ci√≥val, √©s seg√≠tenek neked b√°rmilyen √∂sszetett probl√©m√°val kapcsolatban.

8. A Trustee Plus egy legális cég?

A Trustee Plus tulajdonosa egy jogi szem√©ly: UAB "Trustee Global" (regisztr√°ci√≥s k√≥d: 306099031). Ez egy a Litv√°n K√∂zt√°rsas√°gban bejegyzett t√°rsas√°g, amely a Litv√°n K√∂zt√°rsas√°g jogi szem√©lyeinek nyilv√°ntart√°s√°ban virtu√°lis valutav√°lt√≥ √©s virtu√°lis valuta let√©ti t√°rca √ľzemeltetŇĎjek√©nt van bejegyezve, √©s virtu√°lis eszk√∂zszolg√°ltat√≥k√©nt tev√©kenykedik.

Disclaimer
A digit√°lis eszk√∂z√∂k √°rai v√°ltoz√©konyak lehetnek. Befektet√©sed √©rt√©ke cs√∂kkenhet vagy nŇĎhet, √©s elŇĎfordulhat, hogy nem kapod vissza a befektetett √∂sszeget. A befektet√©si d√∂nt√©seid√©rt kiz√°r√≥lag te vagy felelŇĎs, √©s a Binance nem v√°llal felelŇĎss√©get az esetlegesen felmer√ľlŇĎ vesztes√©gek√©rt. K√©rj√ľk, a t√°rc√°d felt√∂lt√©s√©t √©s a tranzakci√≥kat √≥vatosan, fokozott figyelemmel hajtsd v√©gre. Nem p√©nz√ľgyi tan√°csad√°s. Tov√°bbi inform√°ci√≥k√©rt l√°sd a Felhaszn√°l√°si felt√©teleket, Kock√°zati figyelmeztet√©st √©s Binance Pay Felhaszn√°l√°si felt√©teleket.