Hvordan fuldfører jeg identitetsverificering?

2019-04-23 03:59
Websted
Videovejledning

Hvor kan jeg få min konto verificeret på Binances website?

Du kan få adgang til identitetsbekræftelse fra [Profil] - [Identifikation], eller klik på [Verificer] / [Bliv verificeret] fra bannerne på hjemmesiden. Du kan tjekke dit nuværende verificeringsniveau på siden, som bestemmer handelsgrænsen for din Binance-konto. For at øge din grænse skal du fuldføre det respektive niveau for identitetsbekræftelse.
Standarder for identitetsbekræftelse eller KYC (Know Your Customer) er designet til at beskytte din konto mod svindel, korruption, hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme.
Alle nye brugere skal fuldføre [Verificeret] for at få adgang til Binance-produkter og -tjenester, herunder indsætning, handler og udbetalinger af kryptovaluta.
Eksisterende brugere, der ikke har gennemført [Verificeret], vil få deres kontotilladelser midlertidigt ændret til "Kun hævning", med tjenester begrænset til hævning af penge, annullering af ordrer, lukning af positioner og indløsning.
Baseret på din region eller de valgte betalingskanaler skal du muligvis øge dit identitetsverificeringsniveau for at forbedre din kontosikkerhed. Du kan finde flere oplysninger ved at se Hvorfor skal jeg fuldføre en identitetsverificering.

Hvordan fuldfører man en identitetsverificering på Binance-webstedet? En trinvis vejledning

1. Log ind på din Binance-konto, og klik på [Profil] - [Identifikation].
Alternativt kan du klikke på [Fuldfør nu] i pop op-vinduet.
2. Klik på [Bliv verificeret].
3. Vælg dit bopælsland. Sørg for, at dit bopælsland stemmer overens med dine ID-dokumenter.
4. Indtast dine personlige oplysninger, og klik på [Fortsæt].
Sørg for, at alle de indtastede oplysninger stemmer overens med dine ID-dokumenter. Du kan ikke ændre dem, når de er bekræftet.
5. Derefter skal du verificere dine ID-dokumenter.
6. Vælg det land, hvor dine dokumenter er udstedt, og du vil se en liste over acceptable dokumenter. De fleste brugere kan vælge at verificere med et pas, id-kort eller kørekort. Se venligst de respektive muligheder, der tilbydes for dit land.
Vælg en dokumenttype, og klik på [Fortsæt].
7. Følg instruktionerne for at overføre fotos af dit dokument. Dine fotos skal tydeligt vise det fulde ID-dokument.
8. Du skal overføre en selfie. Følg instruktionerne for at tage et billede af dig selv.
Bemærk:
  • Aktiver kameraadgang på din enhed.
  • Brug ikke hatte, briller eller filtre, og sørg for, at belysningen er tilstrækkelig.
9. Du skal også fuldføre ansigtsgenkendelse. Klik på [Fortsæt] for at fuldføre det på den aktuelle enhed, eller klik på [Jeg vil fuldføre på mobiltelefonen], hvis du vil bruge din mobile enhed.
9.1. Brug din mobiltelefons kamera til at scanne QR-koden, og følg instruktionerne for at fuldføre. Klik derefter på [Jeg har fuldført dette på min telefon].
10. Binance vil rettidigt gennemgå dine data. Når din ansøgning er blevet verificeret, sender vi dig en e-mailmeddelelse.
  • Du må ikke opdatere din browser under processen.
  • Du kan forsøge at fuldføre identitetsverificeringen op til 10 gange om dagen. Hvis din ansøgning er blevet afvist 10 gange inden for 24 timer, skal du vente 24 timer med at prøve igen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvis dit selfie i sjældne tilfælde ikke matcher de ID-dokumenter, du har indsendt, skal du indsende supplerende dokumenter og vente på manuel verificering. Bemærk, at manuel verificering kan tage flere dage. Binance anvender en omfattende identitetsverificering for at sikre alle brugernes midler. Derfor bedes du sikre dig, at de materialer, du indsender, opfylder kravene, når du udfylder oplysningerne.
Binance gennemgår løbende sine produkter og tjenester for at finde ændringer og forbedringer. Du kan se de opdaterede udbetalingsgrænser på siden [Personidentifikation]
Alle nye brugere skal fuldføre [Verificeret] for at få adgang til Binance-produkter og -tjenester, herunder indsætning, handler og udbetalinger af kryptovaluta. Eksisterende brugere, der ikke har gennemført [Verificeret], vil få deres kontotilladelser midlertidigt ændret til "Kun hævning", med tjenester begrænset til hævning af penge, annullering af ordrer, lukning af positioner og indløsning. For yderligere oplysninger henvises til vores meddelelse.
Hvis du ønsker at øge dine grænser for køb og salg af krypto eller få adgang til flere kontofunktioner, skal du gennemføre [Verified Plus]-verificering. Følg nedenstående trin:
Indtast din adresse, og klik på [Fortsæt]
Vælg dokumenttype, og overfør dit adressebevis. Klik på [Fortsæt] for at indsende.
Bekræft dit navn og din adresse, og klik på [OK] for at indsende.
Verificeringsstatussen vises som [Under gennemgang]. Vent på, at den bliver godkendt.
Hvis dine identitetsoplysninger har ændret sig, og en af følgende betingelser er opfyldt, kan du gå til siden [Opdater identitetsverificering] for at opdatere.
Du kan også kontakte vores kundeservicemedarbejdere via Binance Support for at opdatere dine oplysninger. Indtast "Hvordan opdaterer man identitetsverificering" og klik på linket [Klik her for at nulstille KYC] , som du finder i svaret fra kundeservice.
Årsager til at opdatere din identitetsbekræftelse kan f.eks. være:
1. Dokumenterne er udløbet;
2. Navnet på dokumentet er ændret;
3. ID-nummeret på dokumentet er ændret;
4. Nationaliteten er ændret;
5. Opdater eller udskift dine eksisterende dokumenter for at opfylde specifikke krav fra fiat-kanaler;
6. Ændr navnet til et sprog, der kan genkendes af systemet (f.eks. fra et ID-kort på det lokale sprog til et engelsksproget pas);
7. Opdater dokumenter, så de opfylder kravene til Binance Card.
Bemærk:
  • Læs erklæringen omhyggeligt, før du klikker på [Bekræft opdatering].
  • Du må ikke overføre din konto til en anden person eller erstatte dit ID med en anden persons ID.
Trin:
1. Gå til siden [Opdatering af identitetsverificering] . Vælg årsagen til opdateringen, og læs erklæringen omhyggeligt. Marker feltet [Jeg forstår og accepterer erklæringen], og klik på [Bekræft opdatering]
2. Indtast de nødvendige oplysninger, og klik på [Fortsæt]
3. Vent på, at systemet behandler din opdateringsanmodning. Når du har fuldført den, modtager du en meddelelse pr. e-mail.
Indsendte KYC-dokumenter bliver normalt gennemgået inden for 48 timer. Det kan dog tage længere tid i visse tilfælde.
Ja, Binance KYC er sikkert, og det hjælper os med at sikre vores platform for dig og alle andre. Vi holder også dine dokumenter fortrolige.

Hvor kan jeg få min konto verificeret i Binance-appen?

Du kan gå til identitetsverificering fra [Profil] - [Ikke-verificeret] eller trykke på [Verificer nu] fra appens startside. Du kan se dit nuværende verificeringsniveau på siden, som bestemmer handelsgrænsen for din Binance-konto. For at øge din grænse skal du fuldføre det respektive niveau for identitetsbekræftelse.
Standarder for identitetsbekræftelse eller KYC (Know Your Customer) er designet til at beskytte din konto mod svindel, korruption, hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme.
Alle nye brugere skal fuldføre [Verificeret] for at få adgang til Binance-produkter og -tjenester, herunder indsætning, handler og udbetalinger af kryptovaluta.
Eksisterende brugere, der ikke har gennemført [Verificeret], vil få deres kontotilladelser midlertidigt ændret til "Kun hævning", med tjenester begrænset til hævning af penge, annullering af ordrer, lukning af positioner og indløsning.
Baseret på din region eller de valgte betalingskanaler skal du muligvis øge dit identitetsverificeringsniveau for at forbedre din kontosikkerhed. Du kan finde flere oplysninger ved at se Hvorfor skal jeg fuldføre en identitetsverificering.

Hvordan fuldfører man en identitetsverificering i Binance-appen? En trinvis vejledning

1. Log ind på din Binance-konto, og tryk på [Verificer nu] på appens startside.
Alternativt kan du trykke på [Profil] og trykke på banneret [Handling påkrævet].

2. Vælg dit bopælsland, og du vil se en liste over de verifikationer, der kræves for dit land/din region. Tryk på [Fortsæt]. Sørg for, at dit bopælsland stemmer overens med dine ID-dokumenter.
3. Indtast dine personlige oplysninger, og tryk på [Fortsæt].
Sørg for, at alle de indtastede oplysninger stemmer overens med dine ID-dokumenter. Du kan ikke ændre dem, når de er bekræftet.
4. Dernæst skal du overføre billeder af dine ID-dokumenter. Vælg den ID-type og det land, hvor dine dokumenter er udstedt. De fleste brugere kan vælge at verificere med et pas, ID-kort eller kørekort. Se de respektive muligheder, der tilbydes for dit land.
5. Følg instruktionerne for at tage fotos af dit dokument. Dine fotos skal tydeligt vise det fulde ID-dokument.
Hvis du f.eks. bruger et id-kort, skal du tage billeder af forsiden og bagsiden af dit id-kort.
Bemærk: Aktiver kameraadgang på din enhed.
6. Når du har overført fotos af dokumenterne, vil systemet bede dig om at foretage et livstegnstjek. Centrer dit ansigt i rammen, og følg instruktionerne for at fuldføre det. Sørg for, at hele dit ansigt er tydeligt synligt, centreret, og at dine øjne er åbne. Brug ikke hat, briller eller filtre, og sørg for, at belysningen er tilstrækkelig.
7. Når du har fuldført processen, skal du vente lidt. Binance vil rettidigt gennemgå dine data. Når din ansøgning er blevet verificeret, sender vi dig en e-mailmeddelelse.
  • Du må ikke opdatere eller lukke appen under processen.
  • Du kan forsøge at fuldføre identitetsverificeringen op til 10 gange om dagen. Hvis din ansøgning er blevet afvist 10 gange inden for 24 timer, skal du vente 24 timer med at prøve igen.