Kom i gang
Sådan kommer du i gang med Binance NFT-markedspladsen

2021-06-23 11:46
Hvis du er ny på Binance, er det nemt at komme i gang med blot et par enkle trin:
  • Opret en Binance-konto.
  • Fuldfør verificeringsprocessen.
  • Indsæt eller køb BNB, ETH eller MATIC.
  • Begynd at handle på Binance NFT-markedspladsen.

1. Opret en Binance-konto

En Binance-konto fungerer som din gateway til krypto- og NFT-handel. Men før du kan komme i gang, skal du åbne en konto.
For en mere dybdegående vejledning om kontoregistreringsprocessen henvises der til Sådan registrerer du dig på Binance-websitet.

2. Fuldfør identitetsverificeringsprocessen

Dernæst skal du fuldføre identitetsverificeringsprocessen
Standarder for identitetsverficering eller KYC (Know Your Customer) er designet til at beskytte din konto mod svindel og forhindre korruption, hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme. Baseret på din region eller de valgte betalingskanaler skal du muligvis øge dit identitetsverificeringsniveau for at forbedre din kontosikkerhed. Du kan finde flere oplysninger ved at se Sådan fuldfører du identitetsverificering.

3. Køb eller indsæt krypto, og overfør den til din Spot wallet

Nu hvor du er opsat med din Binance-konto, så lad os købe noget kryptovaluta. Du har et par muligheder at vælge imellem, når du køber krypto:
3.1 Kredit-/debetkort: Den mest ligetil løsning for nye brugere.
1. Gå til Binance-hjemmesiden, gå til [Køb krypto], og vælg [Kredit-/debetkort].
2. Vælg den valuta, du vil betale med, og indtast det beløb, du vil bruge. Systemet viser automatisk mængden af krypto, du kan modtage. Klik på [Fortsæt].
3. Følg instruktionerne på skærmen, og indtast dine kortoplysninger og faktureringsadresse. Klik på [Tilføj kort].
4. Kontrollér dine betalingsoplysninger en ekstra gang, og bekræft din ordre.
5. Din købte krypto vil blive krediteret din Spot wallet.
3.2 Indsæt midler på din Spot wallet: Overfør fiatpenge fra din bankkonto, og brug dem på børsen.
3.3 Køb krypto fra andre brugere via peer-to-peer-handel. Bemærk, at hvis du køber krypto via P2P-handel, skal du overføre aktiver til din Funding-wallet.

4. Begynd at handle på Binance NFT-markedspladsen

Når du har BNB, ETH eller MATIC i din Spot wallet, er du klar til at handle NFT'er på Binance.com.
Hvis du vil vide mere, kan du se: