Kryptolån
Presentkort
VIP

Vad är Binance Betalning?

2021-04-22 02:46
App
Webb
Instruktionsvideo
Binance Betala är en kontaktlös, gränslös och säker kryptovaluta-betalningsteknik utformad av Binance. Med Binance Betala kan du betala och få betalt i kryptovaluta från vänner och familj över hela världen. Vi ska sätta oss in i hur denna nya betalningsteknik för kryptovalutor sluter cirkeln för de olika användarna i Binance ekosystem. Lev den livsstil med krypto som du alltid önskat.

Hur använder man Binance Betala i Binance-appen?

Med bara några få tryck kan du enkelt komma till Binance Betala i Binance-appen.
Det finns fyra sätt att komma till Binance Betala på mobilen:
  • Tryck på QR-kodskannern på appens startsida och skanna QR-koden till mottagarens Binance Betalning
  • Tryck på ikonen för Binance Betala på appens startsida och tryck på [Skicka]. Ange mottagarens e-postadress, telefonnummer, Binance-ID (UID) eller betal-ID
  • Gå till [Plånböcker][Finansiering][Betala] för att komma till Binance Betala och tryck på [Skicka]. Ange mottagarens e-postadress, telefonnummer, Binance-ID (UID) eller betal-ID
  • Tryck länge på Binance-appens ikon på din mobila startskärm och tryck på [Skanna] för att öppna QR-kodskannern. Skanna mottagarens QR-kod för Binance Betala.
1. När du har skannat eller angett mottagarinformationen väljer du kryptovalutan och anger det belopp du vill skicka.
2. Tryck på namnet på krypton så omdirigeras du av systemet till kryptovalutalistan. Du kan kontrollera varje kryptos tillgängliga saldo i dina finansierings- och spotplånböcker. Om saldot är otillräckligt för att täcka överföringen, se till att överföra pengar till din finansierings- eller spotplånbok först.
Du kan också lägga till ett personligt meddelande till mottagaren genom att trycka på [Lägg till anteckning].
3. Ange belopp. Tryck sedan på [Fortsätt]. Systemet använder automatiskt pengarna i din finansieringsplånbok för betalningen. Om du vill ändra betalningsmetod trycker du på [Finansieringsplånbok] och väljer [Spotplånbok].
Kontrollera att mottagaren och beloppet du skickar är korrekta innan du trycker på [Fortsätt].
4. Ange din betal-PIN-kod för att verifiera betalningen.
5. Då ser du betalningsinformationen när den är klar. Du kommer också att få e-post- och sms-aviseringar.
Det finns två alternativ för att ta emot kryptovaluta.
1. Med QR-kod
Tryck på ikonen [Binance Betala] på appens startsida för att komma till Binance Betala. Tryck på [Ta emot] så ser du en QR-kod. För att spara den på din telefon, tryck på [Spara QR]. Du kan sedan skicka den till dina vänner och de kan skanna QR-koden med sin Binance-app för att skicka krypto till dig.
För att ange kryptovalutan och det belopp du vill ta emot trycker du på [Lägg till belopp]. Du kan också lägga till ett personligt meddelande.
Du vill till exempel få BNB från din vän. Välj BNB under [Valuta] och ange belopp (valfritt). Binance Betala genererar en unik QR-kod baserad på betalningsuppgifterna. Tryck på [Spara QR] och skicka den till din vän för att ta emot kryptovalutabetalningar.
2. Via e-postadress/telefonnummer/Binance ID (UID)/Betal ID
Du kan också skicka ditt Binance-kontos e-postadress, telefonnummer, Binance-ID eller betal-ID till dina vänner för att ta emot kryptovalutabetalningar.
Observera att ett betal-ID skiljer sig från ett Binance-ID (UID). Betal-ID genereras från Binance Betala och används för att ta emot kryptovaluta. Ditt Binance-ID är din unika Binance-identifierare för att särskilja ditt konto.
När överföringen är klar får du e-post- och sms-aviseringar. Pengarna krediteras direkt till din finansieringsplånbok. Du kan kontrollera transaktionshistoriken genom att trycka på ikonen för betalningshistorik under Binance Betala.

Vanliga frågor

Binance Betala är för närvarande endast tillgängligt för kvalificerade användare på Binance.com. För att börja använda Binance Betala, registrera dig på Binance.com och slutför din identitetsverifiering.
Binance Betala stöder för närvarande drygt 70 kryptovalutor, inklusive BTC, BNB, BUSD, ETH, ADA, ATOM, BCH, DASH, DOGE, DOT, EOS, ETC, FIL, HBAR, LINK, LTC, MATIC, NEO, PAX, QTUM, TRX, TUSD, UNI, USDC, VET, WRX, XLM, XMR, XRP, XTZ, ZEC, USDT, FRONT, STRAX, ONE, EGLD och SXP.
Se Binance-appen för den mest uppdaterade listan.
Binance betaltransaktioner bekräftas vanligtvis direkt. På grund av regelefterlevnadskraven kan dock medel som överförs till din finansieringsplånbok endast användas 24 timmar efter att du har tagit emot den.
Du hittar detaljerade guider enligt följande:

Hur använder jag Binance Betala på Binance webbplats?

För att komma till Binance Betala på webbplatsen loggar du in på ditt Binance-konto och går till [Finans][Binance Betala].
Videohandledning

Hur tar jag emot betalningar med Binance Betalning?

i) Klicka på [Logga in] på Binance startsida.
2. Ange mottagarens e-postadress, telefonnummer, Binance ID (UID) eller betal-ID och klicka på [Fortsätt].
3. Välj kryptovaluta och ange det belopp som ska skickas. Du kan också lägga till ett personligt meddelande till mottagaren.
4. Klicka på rullgardinsmenyn under [Valuta] så kan du kontrollera det tillgängliga saldot i dina finansierings- och spotplånböcker. Om ditt saldo inte räcker till för att täcka överföringen ska du först överföra pengar till din finansierings- eller spotplånbok.
5. Ange belopp och klicka på [Fortsätt]
6. Systemet använder automatiskt pengarna i din finansieringsplånbok för betalningen. Om du vill ändra betalningsmetod klickar du på [Finansieringsplånbok] och väljer [Spotplånbok]. Kontrollera att mottagaren och beloppet du skickar är korrekta innan du klickar på [Bekräfta].
7. Ange din betal-PIN-kod för att verifiera betalningen.
8. Då ser du betalningsinformationen när den är klar. Du kommer också att få e-post- och sms-aviseringar.

Hur tar man emot kryptovaluta med Binance Betalning?

Det finns två alternativ för att ta emot kryptovaluta.
1. Med QR-kod
Klicka på [Ta emot] för att skapa en unik QR-kod. Klicka sedan på [Spara QR] för att spara den på din dator och skicka den till dina vänner. De kan skanna QR-koden med sin Binance-app för att skicka kryptovaluta till dig.
För att ange kryptovaluta och belopp, klicka på [Välj valuta]. Du kan också lägga till ett personligt meddelande.
Binance Betala genererar en unik QR-kod baserad på betalningsuppgifterna.
2. Via e-postadress/telefonnummer/Binance ID (UID)/Betal ID
Du kan också skicka ditt Binance-kontos e-postadress, telefonnummer, Binance-ID eller betal-ID till vänner för att ta emot kryptovaluta.
Observera att ett betal-ID skiljer sig från ett Binance-ID (UID). Betal-ID genereras under Binance Betala för att ta emot kryptovaluta. Ditt Binance-ID är din unika Binance-identifierare för att särskilja ditt konto.
När överföringen är klar får du e-post- och sms-aviseringar. Pengarna krediteras direkt till din finansieringsplånbok. Du kan kontrollera transaktionshistoriken under [Transaktionshistorik]