Vad är Binance Betala?

2021-02-02 06:10
App
Binance Betala är en kontaktlös, gränslös och säker kryptovaluta-betalningsteknik utformad av Binance. Med Binance Betala kan du betala och få betalt i kryptovaluta från vänner och familj över hela världen. Vi ska sätta oss in i hur denna nya betalningsteknik för kryptovalutor sluter cirkeln för de olika användarna i Binance ekosystem. Lev den livsstil med krypto som du alltid önskat.

Hur använder man Binance Betala i Binance-appen?

Med bara några få tryck kan du enkelt komma till Binance Betala i Binance-appen.
Det finns fyra sätt att komma till Binance Betala på mobilen:
  • Tryck på ikonen för Binance Betala på appens startsida
  • Gå till [Plånböcker][Finansiering][Betala] för att komma till Binance Betala
  • Tryck på QR-kodskannern på appens startsida och skanna QR-koden till mottagarens Binance Betala
  • Tryck länge på Binance-appens ikon på din mobila startskärm och tryck på [Skanna] för att öppna QR-kodskannern. Skanna mottagarens QR-kod för Binance Betala.
1. När du har skannat eller angett mottagarinformationen väljer du kryptovalutan och anger det belopp du vill skicka.
2. Tryck på namnet på krypton så omdirigeras du av systemet till kryptovalutalistan. Du kan kontrollera varje kryptos tillgängliga saldo i dina finansierings- och spotplånböcker. Om saldot är otillräckligt för att täcka överföringen, se till att överföra pengar till din finansierings- eller spotplånbok först.
Du kan också lägga till ett personligt meddelande till mottagaren genom att trycka på [Lägg till anteckning].
3. Ange belopp. Tryck sedan på [Fortsätt]. Systemet använder automatiskt pengarna i din finansieringsplånbok för betalningen. För att ändra din betalningsmetod trycker du på [Finansieringsplånbok].
Kontrollera att mottagaren och beloppet du skickar är korrekta innan du trycker på [Fortsätt].
4. Ange din betal-PIN-kod eller slutför tvåfaktorautentisering för att verifiera betalningen.
5. Då ser du betalningsinformationen när den är klar. Du kommer också att få e-post- och sms-aviseringar.
Det finns två alternativ för att ta emot kryptovaluta.
1. Med QR-kod
Tryck på ikonen [Binance Betala] på appens startsida för att komma till Binance Betala. Tryck på [Ta emot] så ser du en QR-kod. För att spara den på din telefon, tryck på [Spara QR-kod]. Du kan sedan skicka den till dina vänner och de kan skanna QR-koden med sin Binance-app för att skicka krypto till dig.
För att ange kryptovalutan och det belopp du vill ta emot trycker du på [Ange valuta/belopp]. Du kan också lägga till ett personligt meddelande.
Du vill till exempel få BNB från en vän. Välj BNB under [Valuta] och ange belopp (valfritt). Binance Betala genererar en unik QR-kod baserad på betalningsuppgifterna. Tryck på [Spara QR] och skicka den till din vän för att ta emot kryptovalutabetalningar.
2. Via e-postadress/telefonnummer/Binance-ID
Du kan också skicka ditt Binance-kontos e-postadress, telefonnummer, Binance-ID till dina vänner för att ta emot kryptovalutabetalningar.
När överföringen är klar får du e-post- och sms-aviseringar. Pengarna krediteras direkt till din finansieringsplånbok. Du kan kontrollera transaktionshistoriken genom att trycka på ikonen för betalningshistorik under Binance Betala.

Vanliga frågor

Binance Betala är för närvarande endast tillgängligt för kvalificerade användare på Binance.com. För att börja använda Binance Betala, registrera dig på Binance.com och slutför din identitetsverifiering.
Binance Betala stöder för närvarande drygt 300 kryptovalutor, däribland BTC, BNB, ETH, ADA, ATOM, BCH, DASH, DOGE, DOT, EOS, ETC, FIL, HBAR, LINK, LTC, MATIC, NEO, PAX, QTUM, TRX, TUSD, UNI, USDC, VET, WRX, XLM, XMR, XRP, XTZ, ZEC, USDT, FRONT, STRAX, ONE, EGLD och SXP.
Se Binance-appen för den mest uppdaterade listan.
Binance Betala-transaktioner bekräftas vanligtvis direkt.
Vissa avgifter kan tillkomma, beroende på vilken av Binance Betalas funktioner du använder. För mer information och relevanta avgiftstabeller, se följande länkar nedan:
Alla avgifter relaterade till din användning av någon Binance Betala-funktion (eller undantag, om tillämpligt) (avseende sådana avgifter, om några), tillsammans med relevant konverteringskurs för kryptovaluta (om det krävs för din transaktion), kommer att visas för dig att granska och bekräfta innan någon transaktion utförs.
Du kan också hitta detaljerade guider om andra ämnen enligt följande:

Hur använder jag Binance Betala på Binance webbplats?

För att komma till Binance Betala på webbplatsen loggar du in på ditt Binance-konto och går till [Mer][Betala].

Hur tar jag emot betalningar med Binance Betalning?

i) Klicka på [Logga in] på Binance startsida.
2. Ange mottagarens e-postadress, telefonnummer, Binance ID (UID) och klicka på [Fortsätt].
3. Välj kryptovaluta och ange det belopp som ska skickas. Du kan också lägga till ett personligt meddelande till mottagaren.
4. Klicka på rullgardinsmenyn under [Valuta] så kan du kontrollera det tillgängliga saldot i dina finansierings- och spotplånböcker. Om ditt saldo inte räcker till för att täcka överföringen ska du först överföra pengar till din finansierings- eller spotplånbok.
5. Ange belopp och klicka på [Fortsätt]
6. Systemet använder automatiskt pengarna i din finansieringsplånbok för betalningen. För att ändra din betalningsmetod klickar du på [Finansieringsplånbok]. Kontrollera att mottagaren och beloppet du skickar är korrekta innan du klickar på [Bekräfta].
7. Ange din betal-PIN-kod eller slutför tvåfaktorsautentiseringen för att verifiera betalningen.
8. Du ser betalningsinformationen när den är klar. Du kommer också att få e-post- och sms-aviseringar.

Hur tar man emot kryptovaluta med Binance Betalning?

Det finns två alternativ för att ta emot kryptovaluta.
1. Med QR-kod
Klicka på [Ta emot] för att skapa en unik QR-kod. Klicka sedan på [Spara QR-kod] för att spara den på din dator och skicka den till dina vänner. De kan skanna QR-koden med sin Binance-app för att skicka kryptovaluta till dig.
För att ange kryptovaluta och belopp, klicka på [Ange valuta/belopp]. Du kan också lägga till ett personligt meddelande.
Binance Betala genererar en unik QR-kod baserad på betalningsuppgifterna.
2. Via e-postadress/telefonnummer/Binance-ID (UID)
Du kan också skicka ditt Binance-kontos e-postadress, telefonnummer, Binance-ID till vänner för att ta emot kryptovaluta.
När överföringen är klar får du e-post- och sms-aviseringar. Pengarna krediteras direkt till din finansieringsplånbok. Du kan kontrollera transaktionshistoriken under [Transaktionshistorik]