Så här ställer du in API-länk-ID

2021-07-14 01:54
Binance länk- och handelspartner är ett förmånssystem som erbjuder handelsrabatter och marknadsföringssupport till berättigade partner.

Hur blir man Binance länk- och handelspartner?

Du kan fylla i ansökningsformuläret här så får du ett e-postmeddelande med din unika länk-ID och rabattsats.

Hur fungerar Binance Länk- och handelspartner?

Efter att ha fått ditt unika länk-ID kan du registrera ett nytt konto och generera en API-nyckel som möjliggör handel. Du kan sedan skicka beställningar som innehåller ditt länk-ID och få API-rabatter i realtid.
Du kan också hänvisa användare att registrera sig på Binance.com med din värvningskod och generera API-nycklar åt dig. Se till att dina värvade användare inte har registrerat sig med en annan användares värvningskoder. Du får omedelbart en handelsrabatt på 30–50 procent när de skickar order med din länk-ID.
Obs!
  • Du har inte rätt att få rabatter från användare som registrerat sig med en annan persons värvningskod eller från användare som registrerat sig på Binance.com innan du gick med i Binance Länk- och handelspartner
  • API-rabatten för spothandel kommer att krediteras din spotplånbok, och API-rabatten för terminskontraktshandel kommer att krediteras din terminskontraktsplånbok.

Hur ställer jag frågor om API-slutpunkter?

Du kan se rabattstatistiken och rabatthistoriken via API-slutpunkten med Binance offentliga API och API länkdokument.
1. Kontrollera användarnas kvalifikationer
Slutpunkt
  • För Spot, HÄMTA /sapi/v1/apiReferral/ifNewUser
  • För terminer, HÄMTA /fapi/v1/apiReferral/ifNewUser
Notera
  • Du kan få en rabatt när både "rebateWorking" och "ifNewUser" är sanna.
  • Om "rebateWorking" är sann är den här användaren kvalificerad för en API-rabatt, vilket innebär att den här användaren inte har en hänvisningskod eller att hans VIP-nivå är under VIP 5.
  • Om "ifNewUser" är sant är den här användaren en ny användare, vilket betyder att han registrerade sig på Binance.com efter att du blivit Binance Link.
2. Integrera ditt länk-ID och lägg order
Slutpunkt
  • För Spot, POSTA /api/v3/order
  • För terminer, POSTA /fapi/v1/order
Obs!
  • Anta att ditt länk-ID är "ABC123", "newClientOrderId" för orderslutpunkten bör börja med "x-ABC123" när du lägger en order. Längden på newClientOrderId ska vara under 36 tecken.
3. Kontrollera din rabatt
Slutpunkt
  • För Spot, HÄMTA /sapi/v1/apiReferral/rebate/recentRecord
  • För terminer, HÄMTA / fapi / v1 / inkomst
Obs!
  • När du ser "API-rabatt" i terminsinkomsthistoriken betyder det att ditt länk-ID fungerar.
  • Om användarna du frågar är kvalificerade kan du få rabatter.
För mer information om Binanceä Länk- och handelspartner, kontakta oss på Telegram eller följ vår officiella Telegram-kanal.