Kom igång med Binance Lite för att köpa och sälja krypto

2021-04-23 08:05
Instruktionsvideo
Kom igång med enkel kryptovaluta- och fiat-handel. Ladda ner Binance-appen för att köpa, sälja eller konvertera din krypto på språng.
Vi har gjort Binance Lite-versionen till standard i Binance-appen för nya användare. Den erbjuder ett tydligare och enklare sätt för dig att köpa och sälja kryptovalutor med fiatvalutor. I Lite-versionen är handelsgränssnittet och plånboken förenklade, så du behöver inte navigera genom komplexa produktfunktioner för att komma igång.

Hur köper jag kryptovalutor på Binance Lite?

1. Logga in på Binance-kontot. Tryck på handelsknappen och tryck sedan på [Köp].
2. Välj den kryptovaluta du vill köpa och ange beloppet. Tryck på [Köp] .
Du kan också trycka på kryptovalutan direkt på startsidan för att köpa.
3. Välj betalningsmetod. Vi erbjuder olika fiatkanaler för användare i olika länder vid köp av krypto. Se appen för att se tillgängliga fiatkanaler i ditt land.
Om du till exempel använder euro kan du välja att betala med [Kontantsaldo] eller [Betala med kort]. För att betala med ett kontantsaldo måste du först sätta in fiatvaluta på ditt konto. För att betala med kort anger du bara dina kortuppgifter och bekräftar betalningen.
Vi erbjuder även P2P-handelsalternativ för vissa länder. Se appen för att se tillgängliga P2P-kanaler för ditt land.
Om du till exempel använder VND eller COP för att köpa, förutom de två fiatalternativen, kan du också välja att betala offline via [Banköverföring].
*Observera att oavsett vilken betalningsmetod du väljer måste du först slutföra identitetsverifieringen innan du handlar.

Hur säljer jag kryptovalutor på Binance Lite?

1. Logga in på Binance-kontot. Tryck på handelsknappen och tryck sedan på [Sälj].
2. Välj den kryptovaluta som du vill sälja och ange beloppet. Tryck på [Sälj] .
3. Välj hur du vill ta emot fiatvalutan. Vi erbjuder olika fiatkanaler för användare i olika länder vid köp av krypto. Se appen för att se tillgängliga fiatkanaler i ditt land.
Om du till exempel säljer krypto i euro, kan du välja att sätta in fiatvalutan på ditt [Kontantsaldo] eller på ditt [Bankkort].
Vi erbjuder även P2P-handelsalternativ för vissa länder. Se appen för att se tillgängliga P2P-kanaler för ditt land.
Om du till exempel säljer i PEN kan du, förutom att kreditera beloppet till ditt [Kontantsaldo], även välja att ta emot din fiatvaluta via [Banköverföring] med P2P-handel.

Vad är skillnaden mellan Binance Lite och Binance Professional?

Binance Lite är lämpligt för användare som är nya inom kryptohandel, medan Binance Professional erbjuder mångsidiga handelsfunktioner för att tillgodose professionella handlares behov, såsom terminshandel, optionshandel och marginalhandel.
Om du vill använda Binance Professional, gå helt enkelt till [Profil] och stäng av knappen bredvid [Binance Lite].