Kredit-/betalkort
Kredit-/betalkortsguide
VIP

Köp krypto med kredit-/bankkort

2021-06-04 06:59
Instruktionsvideo
1. Logga in på ditt Binance-konto och klicka på [Köp krypto][Kredit-/betalkort].
2. Här kan du välja att köpa kryptovaluta med olika fiatvalutor. Ange ett fiatbelopp varvid systemet automatiskt visar mängden krypto du kan få.
3 Klicka på [Lägg till nytt kort].
4. Ange dina kreditkortsuppgifter. Observera att du endast kan betala med kreditkort i ditt namn.
5. Ange faktureringsadress och klicka på [Lägg till kort].
6. Kontrollera betalningsuppgifterna och bekräfta din beställning inom en minut. Efter en minut kommer priset och mängden krypto du får att räknas om. Du kan klicka på [Uppdatera] för att se det senaste marknadspriset. Avgiftssatsen är cirka 2 % per transaktion.
7. Du kommer att omdirigeras till din banks transaktionssida med engångslösenord. Följ instruktionerna på skärmen för att verifiera betalningen.
Vanliga frågor:
1. Om jag använder ett bankkort för att köpa krypto, vilka betalningsmetoder stöds?
Binance stöder Visakorts- och Mastercard-betalningar. De valutor som stöds är följande:
AED, AMD, AUD, AZN, BGN, BRL, BYN, CAD, CHF, CLP, COP, CRC, CZK, DKK, EUR, GBP, GEL, GHS, HKD, HRK, HUF, IDR, ISK, JPY, KES, KZT, MNT, MXN, NGN, NZD, PEN, PHP, PLN, RON, RUB, SAR, SEK, THB, TJS, TRY, TWD, UAH, UGX, USD, UYU, UZS, VND och ZAR.
2. Det framgår att det land där mitt kort utgivits inte stöds. Vilka kortutfärdande länder stöder Binance för närvarande?
För närvarande stöder Binance mer än 220 utfärdande länder. Se webbplatsen för Binance Kort för mer information.
3. Hur många bankkort kan jag koppla till mitt konto?
Du kan koppla högst fem bankkort.
4. Varför ser jag detta felmeddelande: "Transaktionen nekades av den utfärdande banken. Kontakta din bank eller prova ett annat bankkort."?
Detta betyder att ditt bankkort inte stöder den här typen av transaktioner. Kontakta banken eller försök med ett annat bankkort.
5. Kommer transaktionen att annulleras om jag inte kan slutföra köpet inom tidsfristen?
Ja, om du inte slutför ordern inom tidsfristen blir den ogiltig och du måste genomföra en ny transaktion.
6. Om mitt köp misslyckas, kan jag få tillbaka det betalda beloppet?
Om en betalning har dragits för misslyckade transaktioner kommer ditt betalningsbelopp att återföras till ditt kort.
7. Var kan jag se den kryptovaluta jag köpt när ordern är genomförd?
Du kan gå till [Plånbok] – [Översikt] för att kontrollera om kryptovalutan har inkommit.
8. När jag lägger en order får jag ett meddelande om att jag redan har nått min dagliga gräns. Hur ökar jag gränsen?
Du kan gå till [Personlig verifiering] för att uppgradera kontots autentiseringsnivå för att uppgradera till din kontogräns.
9. Var kan jag se min köphistorik?
Du kan klicka på [Order] – [Köp kryptohistorik] för att se din ordershistorik.