Guide för insättning/uttag
Hur sätter jag in/tar ut kryptovaluta på Binance?

2020-10-29 05:45

Hur sätter man in/tar ut kryptovaluta i Binance-appen?

Hur sätter man in/tar ut kryptovaluta på Binance webbplats?

Instruktionsvideo
  • BEP2 avser till BNB Beacon Chain (tidigare Binance Chain).
  • BEP20 hänvisar till BNB Smart Chain (BSC) (tidigare Binance Smart Chain).
  • ERC20 avser Ethereums nätverk.
  • TRC20 avser TRON-nätverket.
  • EOS hänvisar till Enterprise Operation System-nätverket.
  • BTC avser Bitcoin-nätverket.
  • BTC (SegWit) avser Native Segwit (bech32) och adressen börjar med ”bc1”. Du kan ta ut eller skicka Bitcoin till SegWit (bech32)-adresser. För mer information, se Vad är Segregated Witness (SegWit)?.
För vissa nätverk, såsom BEP2 eller EOS, måste du fylla i ett memo när du gör en överföring, annars kan din adress inte upptäckas.
Se till att det valda nätverket matchar nätverket för plattformen du tar ut tillgångar från eller sätter in tillgångar på. Om du väljer fel nätverk kan dina pengar gå förlorade och kan inte återfås.
  • Valet av nätverk beror på de alternativ som tillhandahålls av den externa plånbok/växlingswebbplats som du gör uttag från. Om den externa plattformen endast stöder ERC20 måste du välja ERC20-insättningsnätverket.
  • VÄLJ INTE det billigaste avgiftsalternativet. Välj det som är kompatibelt med den externa plattformen. Du kan till exempel bara skicka ERC20-krypto till en annan ERC20-adress och du kan bara skicka BSC-krypto till en annan BSC-adress. Om du väljer inkompatibla/olika insättningsnätverk kommer du att förlora pengarna.
  • Se till att adressen och beloppet du angett är korrekt innan du bekräftar överföringen.

Steg-för-steg-guider

1. Logga in i Binance-appen och tryck på [Insättning]
2. Välj [Sätt in krypto].
3. Välj den kryptovaluta du vill sätta in, till exempel BNB.
4. Du kommer att se de tillgängliga nätverken för insättning av BNB. Se till att det valda nätverket matchar nätverket för den plattform du tar ut tillgångar från. Om du väljer fel nätverk kan dina pengar gå förlorade och kan inte återfås.
5. Du kommer att se en QR-kod och insättningsadressen för det nätverk du valt. Tryck på ikonen kopiera för att kopiera insättningsadressen och klistra sedan in den i adressfältet på den plattform du vill ta ut krypto från. Du kan också trycka på [Spara och dela adress] för att spara QR-koden och importera den direkt till uttagsplattformen.
6. Du kan också välja vilken plånbok du vill sätta in tillgångar på genom att trycka på [Mer information]. Tryck på [Spotplånbok] och välj var du vill att insättningen ska krediteras (spotplånbok eller finansieringsplånbok).
7. När du har bekräftat begäran om insättning kommer din överföring att behandlas. Bekräftelsetiden varierar beroende på blockkedjan och dess nuvarande nätverkstrafik.
Efter bekräftelse krediteras pengarna till ditt Binance-konto inom kort.
1. Logga in på ditt Binance-konto och klicka på [Insättning]
2. Klicka på [Sätt in krypto] på sidopanelen.
3. Du kommer att omdirigeras till sidan Sätt in krypto. Välj den kryptovaluta du vill sätta in, till exempel BNB.
4. Välj insättningsnätverk. Se till att det valda nätverket matchar nätverket för den plattform du tar ut tillgångar från. Om du väljer fel nätverk kan dina pengar gå förlorade och kan inte återfås.
5. Du kommer att se en QR-kod och insättningsadressen för det nätverk du valt. Klicka på ikonen kopiera för att kopiera insättningsadressen och klistra sedan in den i adressfältet på den plattform du vill ta ut krypto från. Du kan även högerklicka på QR-koden för att spara den som bild och importera den till adressfältet på uttagsplattformen.
6. Du kan även välja vilken plånbok du vill sätta in pengar på genom att klicka på [Spotplånbok] bredvid [Vald plånbok]. Välj spotplånboken eller finansieringsplånboken och klicka på [Bekräfta].
7. När du har bekräftat begäran om insättning kommer din överföring att behandlas. Bekräftelsetiden varierar beroende på blockkedjan och dess nuvarande nätverkstrafik.
Efter bekräftelse krediteras pengarna till ditt Binance-konto inom kort.
1. Logga in i Binance-appen och gå till [Plånböcker][Spot][Uttag]
2. Välj den kryptovaluta du vill ta ut, till exempel BNB. Välj sedan [Skicka via kryptonätverk].
3. Klistra in adressen du vill ta ut till och välj nätverk. Ange uttagsbeloppet för att se nätverksavgiften och det slutgiltiga beloppet som du kan ta ut.
Viktig anmärkning: Var noggrann när du väljer nätverk och se till att det matchar nätverket för den plattform du tar ut tillgångar till. Om du väljer fel nätverk kan dina pengar gå förlorade och kan inte återfås.
4. Du kan välja vilket plånbokssaldo som ska användas för uttaget. Tryck på [Spot och finansieringsplånbok] och välj en eller flera plånböcker innan du trycker på [Bekräfta].
5. Tryck på [Uttag] för att fortsätta så uppmanas du att bekräfta transaktionen igen. Kontrollera noga innan du trycker på [Bekräfta].
Viktig anmärkning: Om du anger fel information eller väljer fel nätverk kan dina tillgångar gå förlorade och kan inte återvinnas. Se till att informationen är korrekt innan du bekräftar transaktionen.
6. Verifiera transaktionen med huvudnycklar eller 2FA. Efter att ha bekräftat uttagsbegäran väntar du på att överföringen ska behandlas.
1. Logga in på ditt Binance-konto och håll muspekaren över ikonen plånbok. Klicka på [Översikt].
2. Klicka på [Uttag][Uttag av krypto]
3. Välj den kryptovaluta du vill ta ut, till exempel BNB. Systemet kommer automatiskt att välja motsvarande nätverk. Dubbelkolla om det valda nätverket matchar nätverket för den plattform du tar ut tillgångar till. Om du väljer fel nätverk kan dina pengar gå förlorade och kan inte återfås.
Ange uttagsbeloppet för att se nätverksavgiften och det slutgiltiga beloppet som du kan ta ut. Du kan välja att använda tillgångarna i din spotplånbok eller finansieringsplånbok. Klicka på [Ta ut].
5. Systemet kommer att be dig bekräfta valet av nätverk. Dubbelkolla om det valda nätverket matchar nätverket för den plattform du tar ut tillgångar till. Om du väljer fel nätverk kan dina pengar gå förlorade och kan inte återfås. Klicka på [Bekräfta] för att fortsätta.
6. Kontrollera uttagsuppgifterna noggrant innan du klickar på [Fortsätt].
Viktig anmärkning: Om du anger fel information eller väljer fel nätverk kan dina tillgångar gå förlorade och kan inte återvinnas. Se till att informationen är korrekt innan du bekräftar transaktionen.
7. Verifiera transaktionen med huvudnycklar eller 2FA. Efter att ha bekräftat uttagsbegäran väntar du på att överföringen ska behandlas.

Vanliga frågor

Efter att ha bekräftat din begäran på Binance tar det tid för transaktionen att bekräftas på blockkedjan. Bekräftelsetiden varierar beroende på blockkedjan och dess nuvarande nätverkstrafik.
Du kan kontrollera statusen för din insättning eller ditt uttag under [Plånbok] – [Transaktionshistorik].
Om du använder appen, gå till [Plånböcker][Spot] och tryck på ikonen transaktionshistorik till höger.
1. Gå till sidan Uttag av krypto och klicka på adressikonen.
2. Klicka på [Lägg till uttagsadress].
3. Du kommer att omdirigeras till sidan Adresshantering. Klicka på [Lägg till adress].
4. Ange en etikett för adressen. Välj sedan en kryptovaluta för adressen eller ange den som en universell adress. Observera att om du väljer en kryptovaluta, till exempel BNB, måste du välja motsvarande nätverk.
5. Klistra in uttagsadressen och välj adressens ursprung. Kontrollera att informationen om den mottagande plattformen är korrekt. Klicka på [Ok] för att spara.
6. Du kan lägga till adressen i din vitlista för uttag genom att markera rutan bredvid [Lägg till adress i vitlista]. När du har aktiverat den här funktionen kan ditt Binance-konto endast göra uttag till adresserna på vitlistan.
Klicka på [Spara].
7. Verifiera din begäran så läggs adressen till i din adressbok.
För mer information om vitlista för uttag, se Hur aktiverar man vitlista för uttag på Binance?.
För mer information, se: