Hur man slutför en identitetsverifiering

2021-01-18 10:02
Webbplats
Videovägledning

Var kan jag få mitt konto verifierat på Binance webbplats?

Du kan gå till identitetsverifieringen under [Användarcenter][Identifiering] eller nå den direkt härifrån. Du kan kontrollera din nuvarande verifieringsnivå på sidan som anger handelsgränsen för ditt Binance-konto. För att höja din gräns, genomför respektive identitetsverifieringsnivå.
Identitetsverifiering eller Kundkännedom (KYC) är standarder som utformats för att skydda ditt konto mot bedrägeri, korruption, penningtvätt och finansiering av terrorism.
Alla nya användare måste bli [Verifierad] för att få åtkomst till Binances produkter och tjänsteutbud, inklusive för att göra insättningar i kryptovaluta, bedriva handel och göra uttag.
Befintliga användare som inte har slutfört [Verifierad]-kontroller kommer att få sina kontotillstånd tillfälligt ändrade till "Endast uttag", där tjänsterna är begränsade till uttag av pengar, avbokning av order, stängning av position och inlösen.
Baserat på din region eller valda betalningskanaler kan du behöva öka din identitetsverifieringsnivå för att förbättra ditt kontosäkerhet. För mer information, se Varför jag måste slutföra identitetsverifiering.

Hur slutför man identitetsverifiering på Binance webbplats? En steg-för-steg-guide

1. Logga in på ditt Binance-konto och klicka på [Användarcenter][Identifiering].
För nya användare kan du klicka på [Verifiera] på startsidan direkt.
2. Här kan du se [Verifierad], [Verifierad Plus] och [Företagsverifiering] och deras respektive insättnings- och uttagsgränser. Gränserna varierar för olika länder. Du kan ändra land genom att klicka på knappen bredvid [Bostadsland/Region].
3. Därefter klickar du på [Starta nu] för att verifiera ditt konto.
4. Välj hemland. Se till att ditt hemland är förenligt med dina ID-handlingar.
Du kommer då att se listan över verifieringskrav för ditt specifika land/region. Klicka på [Fortsätt].
5. Ange dina personuppgifter och klicka på [Fortsätt].
Se till att all inmatad information överensstämmer med dina ID-handlingar . Du kommer inte att kunna ändra det när det har bekräftats.

6. Därefter måste du ladda upp bilder av dina ID-dokument. Välj typ av ID och det land där dina dokument utfärdats. De flesta användare kan välja att verifiera med pass, ID-kort eller körkort. Se respektive alternativ som erbjuds för ditt land.
7. Följ instruktionerna för att ladda upp foton av ditt dokument. Dina foton ska tydligt visa hela ID-dokumentet.
Om du till exempel använder ett ID-kort måste du ta foton av framsidan och baksidan av ID-kortet.
Obs! Aktivera kameraåtkomst på din enhet annars kan vi inte verifiera din identitet.
Följ instruktionerna och lägg ID-handlingen framför kameran. Klicka på [Ta ett foto] för att fånga fram- och baksidan av ditt ID-dokument. Se till att alla detaljer syns tydligt. Klicka på [Fortsätt] för att fortsätta.
8. Efter att ha laddat upp dokumentfotona kommer systemet att be om en selfie. Klicka på [Ladda upp] för att ladda upp ett befintligt foto från din dator.
9. Därefter kommer systemet att be dig att slutföra ansiktsverifiering. Klicka på [Fortsätt] för att avsluta ansiktsverifiering på din dator. Bär inte hattar, glasögon eller använd filter, och se till att belysningen är tillräcklig.
Alternativt kan du flytta musen till QR-koden längst ner till höger för att slutföra verifieringen på Binance-appen istället. Skanna QR-koden via Binance-appen för att slutföra ansiktsverifieringen.
10. När du har avslutat processen, vänta en stund. Binance kommer att granska dina uppgifter i sinom tid. När din ansökan har verifierats skickar vi ett e-postmeddelande.
  • Uppdatera inte webbläsaren under processen.
  • Du kan försöka slutföra identitetsverifieringsprocessen upp till tio gånger per dag. Om din ansökan har nekats tio gånger inom 24 timmar måste du vänta 24 timmar för att försöka igen.

Vanliga frågor

I sällsynta fall, om din selfie inte stämmer överens med de ID-handlingar du har tillhandahållit, måste du tillhandahålla kompletterande dokument och vänta på manuell verifiering. Observera att en manuell verifiering kan ta flera dagar. Binance har en omfattande identitetsverifieringstjänst för att säkerställa alla användares medel, så se till att materialet du tillhandahåller uppfyller kraven när du fyller i informationen.
Binance granskar löpande produkter och tjänster för att fastställa förändringar och förbättringar. Se sidan [Personlig identifiering] för de mest uppdaterade uttagsgränserna.
Alla nya användare måste slutföra [Verifierad]-verifieringen för att få tillgång till Binance produkter och erbjudanden om tjänster, inklusive insättningar, handel och uttag av kryptovalutor. Befintliga användare som inte har slutfört [Verifierad]-verifieringen kommer att få sina kontobehörigheter tillfälligt ändrade till "Endast uttag", med tjänster begränsade till uttag av medel, annullering av order, stängning av position och inlösen. För mer information, se vårt tillkännagivande.
Om du vill öka dina gränser för att köpa och sälja krypto eller låsa upp fler kontofunktioner måste du slutföra [Verifierad Plus] – verifieringen. Följ stegen nedan:
Ange adress och klicka på [Fortsätt]
Ladda upp ett adressbevis. Det kan vara ett kontoutdrag eller en elräkning. Klicka på [Bekräfta] för att skicka in.
Du omdirigeras tillbaka till [Personlig verifiering] och verifieringsstatus visas som [Under granskning]. Vänta tills det blir godkänt.
Om din identitetsinformation har ändrats och något av följande villkor är uppfyllt kan du gå till sidan [Uppdatera identitetsverifiering] för att uppdatera.
Du kan också kontakta våra kundtjänstmedarbetare via Binance support för att uppdatera informationen. Ange "Så här uppdaterar du identitetsverifiering" och klicka på länken [Klicka här för att återställa KYC] som finns i kundtjänstsvaret.
Anledningar till att uppdatera din identitetsverifiering inkluderar:
1. Dokumenten har gått ut
2. Namnet på dokumentet har ändrats
3. ID-numret på dokumentet har ändrats
4. Nationaliteten har ändrats.
5. Uppdatera eller ersätta dina befintliga dokument för att uppfylla specifika fiat-kanalers krav
6. Ändra namnet till ett systemigenkänningsspråk (t.ex. från lokalt ID-kort till engelskspråkigt pass)
7. Uppdatera dokument för att uppfylla Binance kortkrav.
Observera!
  • Läs deklarationen noggrant innan du klickar på [Bekräfta uppdatering].
  • Du kan inte överföra ditt konto till en annan person eller ersätta din legitimation med en annan persons ID.
Steg:
1. Gå till sidan [Uppdatering av identitetsverifiering]. Välj orsaken till uppdateringen och läs noggrant försäkran. Markera rutan [Jag förstår och godkänner försäkran] och klicka på [Bekräfta uppdatering]
2. Ange nödvändig information och klicka på [Fortsätt]
3. Vänta tills systemet behandlar din uppdateringsbegäran. När du är klar får du ett e-postmeddelande.

Var kan jag få mitt konto verifierat i Binance-appen?

Du kan går till identitetsverifieringen under [Användarcenter][Overifierad]. Du kommer att se din nuvarande verifieringsnivå på den sida där du bestämmer handelsgränsen för ditt Binance-konto. För att öka gränsen, slutför respektive nivå för identitetsverifiering.
Standarder för identitetsverifiering eller KYC (Know Your Customer) är utformade för att skydda kontot mot bedrägeri, korruption, penningtvätt och finansiering av terrorism.
Alla nya användare måste genomföra processen [Verifierad] för att få tillgång till Binance produkter och tjänster, inklusive kryptovalutainsättningar, handel och uttag.
Befintliga användare som inte har slutfört [Verifierad]-kontroller kommer att få sina kontotillstånd tillfälligt ändrade till "Endast uttag", där tjänsterna är begränsade till uttag av pengar, avbokning av order, stängning av position och inlösen.
Baserat på din region eller valda betalningskanaler kan du behöva öka din identitetsverifieringsnivå för att förbättra din kontosäkerhet. För mer information, se Varför jag måste slutföra identitetsverifiering.

Hur slutför man identitetsverifieringen i Binance-appen? En steg-för-steg-guide

1. Logga in på ditt Binance-konto och tryck på [Användarcenter][Overifierad].
2. Här kan du se [Verifierad], [Verifierad Plus] och [Företagsverifiering] och deras respektive insättnings- och uttagsgränser. Gränserna varierar för olika länder. Du kan ändra ditt land genom att trycka på landsikonen.
Klicka sedan på [Starta nu] för att verifiera ditt konto.
3. Välj ditt hemland. Se till att ditt hemland överensstämmer med dina ID-handlingar.
Du kommer då att se listan över verifieringskrav för ditt specifika land/region. Tryck på [Fortsätt].
4. Ange dina personuppgifter och tryck på [Fortsätt].
Se till att all inmatad information överensstämmer med dina ID-handlingar . Du kommer inte att kunna ändra det när det har bekräftats.
5. Därefter måste du ladda upp bilder på dina ID-handlingar. Välj typ av ID och det land dokumenten utfärdats. De flesta användare kan välja att verifiera med pass, ID-kort eller körkort. Se respektive alternativ som erbjuds för ditt land.
6. Följ instruktionerna för att ta foton av dokumentet. Fotona ska tydligt visa hela ID-dokumentet.
Om du till exempel använder ett ID-kort måste du ta foton av framsidan och baksidan av ID-kortet.
Obs! Aktivera kameraåtkomst på din enhet annars kan vi inte verifiera din identitet.
Följ instruktionerna och lägg ID-handlingen framför kameran. Tryck på [Ta ett foto] för att fånga fram- och baksidan av ditt ID-dokument. Se till att alla detaljer syns tydligt.
7. Efter att ha laddat upp dokumentbilderna kommer systemet att be om en selfie. Tryck på [Ta en selfie]. Se till att hela ditt ansikte är tydligt synligt, centrerat och att dina ögon är öppna. Bär varken hattar, glasögon eller filter och se till att belysningen är tillräcklig.
8. Efter det kommer systemet att be dig att slutföra ansiktsverifiering. Tryck på [Fortsätt] och följ instruktionerna för att slutföra processen. Använd varken hattar, glasögon eller filter, och se till att belysningen är tillräcklig.
9. Vänta en stund efter att du har slutfört processen. Binance kommer att granska uppgifterna inom rimlig tid. När din ansökan har verifierats skickar vi ett e-postmeddelande.
  • Uppdatera eller avsluta inte appen under processen.
  • Du kan försöka slutföra identitetsverifieringsprocessen upp till tio gånger per dag. Om din ansökan har nekats tio gånger inom 24 timmar måste du vänta 24 timmar för att försöka igen.