Kryptolån
Presentkort
VIP

Hur man skickar kryptovaluta till en person med Binance Betalning

2021-04-15 01:56
Det finns två sätt att skicka krypto till andra med Binance Betala: via QR-kod eller ditt Binance-kontos e-post, telefonnummer, Binance-ID(UID) eller betal-ID.

Hur skickar man kryptovaluta med QR-kod?

1. Skanna helt enkelt motpartens Binance betal-QR-kod med din Binance-app. Det finns två sätt att öppna QR-kodskannern i Binance-appen:
1.1 Du kan öppna Binance QR-kodskanner via Binance-widgeten. Tryck länge på Binance app-ikon på den mobila startskärmen. Tryck på [Skanna].
1.2 Du kan också öppna Binance QR-kodskanner via Binance-appen. Klicka på QR-kodskannern på startsidan.
2. Du kan se betalningsuppgifterna efter att ha skannat QR-koden. Kontrollera och bekräfta betalningsuppgifterna.
Observera att dina betalningsuppgifter kommer att variera beroende på betalningsinstruktionerna som ställts in av den andra parten när QR-koden skapas.
3. Tryck på [Fortsätt] efter att ha bekräftat betalningsinformationen. Om du vill ändra betalningsmetod, tryck på [Betalningsmetod] för att se tillgängliga betalningsmetoder. Efter det, tryck på [Bekräfta].
4. Ange din betalpinkod för betalningsverifiering. Observera att din betalpinkod kommer att låsas efter 5 felaktiga försök.
Om din betalpinkod är spärrad kan du försöka igen efter fem timmar.
5. När du har verifierat din pinkod ser du betalningsinformationen. Betalningen är nu genomförd.
För att betala någon via dessa betalningsmetoder behöver du personens Binance-kontos e-postadress, telefonnummer, Binance-ID(UID) eller betal-ID.
1. Logga in i Binance-appen, gå till [Plånböcker][Finansiering][Betala].
Eller tryck bara på [...]-knappen och välj [Skicka].
2. Du kan klistra in eller manuellt ange motpartens Binance-kontos e-postadress, telefonnummer, Binance-ID(UID) eller betal-ID . Tryck på [Fortsätt].
3. Systemet omdirigerar dig till sidan med listor över kryptovalutor. Du kan kontrollera det tillgängliga saldot i både finansierings- och spotplånboken. Om inga tillgångar är tillgängliga bör du först överföra pengar till din finansierings- eller spotplånbok.
Välj den kryptovaluta du vill överföra.
4. Ange betalningsbeloppet och eventuella noteringar för denna betalning.
5. Tryck på [Bekräfta]. Om du vill ändra din betalningsmetod, tryck på [Betalningsmetod] för att se tillgängliga betalningsmetoder. Efter det, tryck på [Bekräfta].
6. Ange din betalpinkod för att verifiera betalningen.
7. När du har verifierat din pinkod ser du betalningsinformationen. Betalningen är nu genomförd.
Betalningsbeloppet kommer att dras från saldot på din finansieringsplånbok eller spotplånbok enligt den kryptovalutaordning du har angett.
För närvarande kan du bara göra betalningar till säljare via Binance Betalning med en QR-kod. Begär först en QR-kod från handlaren.
1. Öppna din Binance-app och tryck på QR-kodskannern på startsidan. Skanna säljarens QR-kod.
2. Du kan se betalningsuppgifterna efter att ha skannat QR-koden. Du kan klicka på informationsikonen bredvid säljarens namn för att se dennes lista över betalningsvalutor som inte stöds. Tryck på [Fortsätt] när du har bekräftat betalningsuppgifterna.
3. Appen fortsätter att visa de kryptovalutor som ska användas för din betalning enligt dina inställningar för hur betalningar ska prioriteras. Kontrollera betalningsuppgifterna och klicka på [Bekräfta].
Observera att om saldot för din prioriterade krypto inte räcker till för att täcka betalningsbeloppet, kommer flera kryptovalutor att användas i din föredragna betalningsordning för att fullgöra din betalning.
4.1. Ändra betalningsvaluta/betalningsvalutornas ordning (valfritt)
Om du vill ändra kryptovalutornas betalningsordning, tryck på [>] bredvid [Valuta] för att se ditt tillgängliga saldo för betalning i kryptovaluta.
Dra och släpp helt enkelt den tillgängliga krypton för att ordna dem i din föredragna ordning. Den här inställningen gäller bara din nuvarande transaktion och påverkar inte den initiala betalningsprioritetsordningen som konfigurerades när du konfigurerade din plånbok.
5. Ange din betalpinkod för betalningsverifiering. Observera att din betalpinkod kommer att låsas vid fem felaktiga försök.
Om din betalpinkod är spärrad kan du försöka igen efter fem timmar.
6. När du har verifierat pinkoden kommer du att se betalningsuppgifterna. Betalningen är nu genomförd.