Hur man skapar Binance Account Bound-krypto (BAB)

2022-09-08 09:10

Vad är Binance Account Bound (BAB)?

Binance BAB-krypto (Account Bound) är den första Soulbound Token (SBT)-krypton någonsin som bygger på BNB-kedjan. BAB-krypto kan inte överföras och har inget penningvärde. Det kommer att fungera som ett digitalt verifieringsverktyg för Binance-användare som har slutfört sin identitetsverifiering.
Mer information finns i Vad är Soulbound Tokens (SBT)?

Hur skapar jag Binance Account Bound (BAB)-krypto på Binance?

Binance-användare som har slutfört sin identitetsverifiering kan skapa sina BAB direkt i sina plånböcker. Låt oss se hur man präglar BAB på Binance.
1. Logga in i Binance-appen och tryck på [Mer] på startsidan. Bläddra ner till [Gåva &Kampanj] [BAB-krypto].
2. Du kommer att se listan över krav för att skapa dina BAB-krypto, inklusive fullständig identitetsverifiering, ansluta en kompatibel plånbok och verifiera plånboksägandet.
3. Det finns tre sätt att ansluta plånboken, beroende på vilken typ av plånbok du använder.
3.1 Binance DeFi-plånbok
Binance DeFi-plånbok är en plånbok inbäddad i Binance-appen. Tryck på [Binance-plånbok] så ansluts din DeFi-plånbok automatiskt.
Tryck på [Signera meddelande][Signera] för att verifiera att du äger plånboken.
3.2 Trust Wallet
För att ansluta din Trust Wallet, tryck på [TrustWallet]
Du kommer att omdirigeras till Trust Wallet-appen med popup-fönstret nedan. Tryck på [Anslut]. Om du inte kan se popup-fönstret, se till att ditt nätverk är stabilt och försök igen.
När du har anslutit plånboken måste du signera ett meddelande för att verifiera att du äger plånboken. Tryck på [Signera plånbok]. Tryck på [Bekräfta] i popup-fönstret Trust Wallet.
4. Du kan nu prägla din BAB-krypto. Tryck på [Hämta BAB-krypto]
5. Du kommer att se ett popup-fönster med gasavgiften för att skapa din BAB-krypto. Välj att betala från din spotplånbok eller finansieringsplånbok och välj betalningsvaluta. Tryck på [Fortsätt].
6. Dina BAB-krypto är skapad. Tryck på [Visa på BSCScan] för att visa detaljer.