Konvertera och blockhandel
Hur man använder Binance Konvertera

2021-03-17 13:41
Webbplats
App (Lite)
App (Pro)
Instruktionsvideo
Binance Konvertera är ett enkelt verktyg för att köpa eller sälja kryptovalutor med bara några få klick. Den stöder ett brett utbud av tillgångar och över några tusen par, inklusive fiatvalutor. Du kan enkelt konvertera valfritt kryptobelopp till en annan från så lite som 1 USD.
Du kan få en prisuppgift från Binance Konvertera direkt på webbplatsen eller appen. Konverteringspriset kommer att baseras på de aktuella marknadsvillkoren utan ytterligare avgifter. Du kan få mer konkurrenskraftiga priser för stora order än om du köper eller säljer på spotmarknaden.

Hur använder jag Binance Konvertera på Binance webbplats?

Innan du börjar ska du se till att ditt saldo på spot- eller finansieringsplånboken är tillräckligt stort för att täcka orderbeloppet. Om ditt saldo är otillräckligt, läs våra guider om att köpa, sätta in, eller ta emot krypto.
1. Logga in på ditt Binance-konto och gå till [Handel][Binance Konvertera].
Du kan också komma till Binance Konvertera via din fiat- och spotplånbok.
2. Välj antingen marknadsorder eller en gränsorder för att konvertera dina tillgångar.
  • [Marknad] utför konverteringen till det aktuella marknadspriset.
  • [Gräns] utför konverteringen vid det gränspris som du har ställt in. Observera att det inte finns någon garanti för att din order kommer att utföras även om gränspriset nås.
Du kan använda pengarna i din spot- eller finansieringsplånbok. Klicka på [Spotplånbok] för att växla till [Finansieringsplånbok] och vice versa.

Marknadsorder

3. Gå till fliken [Marknad] och välj de krypto som ska konverteras. Som exempel tar vi en konvertering av USDT till BNB. Ange det belopp i USDT som du vill använda eller klicka på [Saldo] så anger systemet automatiskt det högsta tillgängliga beloppet som du kan använda. Klicka på [Förhandsgranska konvertering]
4. Du ser det belopp som du kan få. Om du är nöjd med priset klickar du på [Konvertera] för att bekräfta ordern. Observera att prisuppgiften uppdateras automatiskt efter en tid för att återspegla det senaste marknadspriset, och det belopp du kan få kommer att uppdateras.
5. Transaktionen behandlas omedelbart. Den konverterade krypton kommer att sättas in på den valda plånboken.
  • Om du vill visa den konverterade krypton klickar du på [Gå till plånboken].
  • För att kontrollera handelsstatistiken för den krypto du just konverterat, klicka på [Visa mer].
  • Om du vill använda Binance Konvertera igen klickar du på [Handla mer].
3. Gå till fliken [Gräns] och välj de krypto som ska konverteras. Som exempel tar vi en konvertering av USDT till BNB. Till vänster ser du handelsparets resultat under 24 timmar.
4. Ange det belopp i USDT som du vill använda eller klicka på [Saldo] så anger systemet automatiskt det högsta tillgängliga beloppet som du kan använda. Du kan också se hur mycket du kan få.
5. Du kan också ange en varaktighet för konverteringsordningen genom att klicka på ikonen [Inställningar]
Till exempel ställer du in [30 dagar] för en order. Om gränsvärdet inte har uppnåtts efter 30 dagar kommer systemet automatiskt att annullera ordern. Observera att efter att du har lagt en gränsorder kommer dina ordertillgångar att låsas under den valda tiden.
6. Klicka på [Lägg order] och bekräfta informationen i popup-fönstret. Klicka på [Bekräfta order].
7. Din order har lagts till i orderboken i väntan på att fyllas i. Observera att det inte finns någon garanti för att din order kommer att utföras även om gränspriset nås.
Om du vill se din öppna order klickar du på [Konverteringshistorik].
8. Om du vill avbryta en order klickar du på [Avbryt] bredvid den.
För att se din orderhistorik för konverteringar, gå till [Konverteringshistorik].
Instruktionsvideo
Binance Konvertera är ett enkelt verktyg för att köpa eller sälja kryptovalutor med bara några få knapptryckningar. Den stöder ett brett utbud av tillgångar och över några tusen par, inklusive fiatvalutor. Du kan enkelt konvertera valfritt kryptobelopp till en annan från så lite som 1 USD.
Vi ska se hur du lägger en Konvertera-order i Binanceappens Lite-version.

Hur använder man Binance Konvertera i Binance-appens Lite-läge?

Innan du börjar ska du se till att ditt saldo på spot- eller finansieringsplånboken är tillräckligt stort för att täcka orderbeloppet. Om ditt saldo är otillräckligt, läs våra guider om att köpa, sätta in, eller ta emot krypto.
1. Logga in i Binance-appen och tryck på den gula ikonen [Handla] på startsidan. Välj [Konvertera].
2. Välj antingen marknadsorder eller en gränsorder för att konvertera dina tillgångar.
  • [Marknad] utför konverteringen till det aktuella marknadspriset.
  • [Gräns] utför konverteringen vid det gränspris som du har ställt in. Observera att det inte finns någon garanti för att din order kommer att utföras även om gränspriset nås.

Marknadsorder

3. Gå till fliken [Marknad] och välj de krypto som ska konverteras. Vi gör till exempel en konvertering av USDT till BTC. Ange mängden USDT som ska användas och tryck på [Förhandsgranska konvertering]
4. Du ser det belopp som du kan få. Om du är nöjd med priset trycker du på [Konvertera] för att bekräfta din order. Observera att prisuppgiften kommer att upphöra att gälla efter en viss tid. Du kan trycka på [Uppdatera] för att få en ny prisuppgift och beloppet du kan få uppdateras.
5. När transaktionen är bekräftad behandlas den omedelbart. Den konverterade krypton kommer att sättas in på din plånbok.
  • Om du vill visa de krypo som konverterats trycker du på [Gå till plånboken].
  • För att kontrollera handelsstatistiken för de krypto du just konverterat, tryck på [Visa mer].
3. Gå till fliken [Gräns] och välj de krypto som ska konverteras. Vi gör till exempel en konvertering av USDT till BTC. Du kan se handelsparets resultat under en dag, en vecka och en månad högst upp.
4. Ange det belopp i USDT som du vill använda och systemet kommer automatiskt att beräkna det belopp du kan få.
5. Du kan också ange en varaktighet för konverteringsordern under [Löper ut om].
Till exempel ställer du in [30 dagar] för en order. Om gränsvärdet inte har uppnåtts efter 30 dagar kommer systemet automatiskt att annullera ordern. Observera att efter att du har lagt en gränsorder kommer dina ordertillgångar att låsas under den valda tiden.
6. Tryck på [Lägg order] och bekräfta informationen i popup-fönstret. Tryck på [Bekräfta]. Din order kommer att läggas i orderboken i väntan på att fyllas. Observera att det inte finns någon garanti för att din order kommer att utföras även om gränspriset nås.
7. För att se dina öppna order, bläddra ner till [Öppna order].
Om du vill avbryta din order trycker du på [Avbryt].
Om du vill visa din orderhistorik över konverteringar trycker du på ikonen [Historik] längst upp till höger och går till fliken [Konvertera] . Du kan se alla avslutade och avbrutna order här.
Instruktionsvideo
Binance Konvertera är ett enkelt verktyg för att köpa eller sälja kryptovalutor med bara några få knapptryckningar. Den stöder ett brett utbud av tillgångar och över några tusen par, inklusive fiatvalutor. Du kan enkelt konvertera valfritt kryptobelopp till en annan från så lite som 1 USD.
Vi ska se hur du lägger en Konvertera-order i Binance-appens Pro-version.

Hur använder man Binance Konvertera i Binance-appens Pro-läge?

Innan du börjar ska du se till att ditt saldo på spot- eller finansieringsplånboken är tillräckligt stort för att täcka orderbeloppet. Om ditt saldo är otillräckligt, läs våra guider om att köpa, sätta in, eller ta emot krypto.
1. Logga in i Binance-appen och gå till [Handel][Konvertera].
2. Välj antingen marknadsorder eller en gränsorder för att konvertera dina tillgångar.
  • [Marknad] utför konverteringen till det aktuella marknadspriset.
  • [Gräns] utför konverteringen vid det gränspris som du har ställt in. Observera att det inte finns någon garanti för att din order kommer att utföras även om gränspriset nås.
Du kan använda pengarna i din spot- eller finansieringsplånbok. Tryck på [Spotplånbok] för att växla till [Finansieringsplånbok] och vice versa.

Marknadsorder

3. Gå till fliken [Marknad] och välj de krypto som ska konverteras. Som exempel tar vi en konvertering av USDT till BNB. Ange mängden USDT som ska användas och tryck på [Förhandsgranska konvertering]
4. Du ser det belopp som du kan få. Om du är nöjd med priset trycker du på [Konvertera] för att bekräfta din order. Observera att prisuppgiften kommer att upphöra att gälla efter en viss tid. Du kan trycka på [Uppdatera] för att få en ny prisuppgift och beloppet du kan få uppdateras.
5. När transaktionen är bekräftad behandlas den omedelbart. Den konverterade krypton kommer att sättas in på din plånbok.
  • Om du vill visa de krypo som konverterats trycker du på [Gå till plånboken].
  • För att kontrollera handelsstatistiken för de krypto du just konverterat, tryck på [Visa mer].
3. Gå till fliken [Gräns] och välj de krypto som ska konverteras. Som exempel tar vi en konvertering av USDT till BNB. Du kan se handelsparets resultat under en dag, en vecka och en månad högst upp.
4. Ange det belopp i USDT som du vill använda och systemet kommer automatiskt att beräkna det belopp du kan få.
5. Du kan också ange en varaktighet för konverteringsordern under [Löper ut om].
Till exempel ställer du in [30 dagar] för en order. Om gränsvärdet inte har uppnåtts efter 30 dagar kommer systemet automatiskt att annullera ordern. Observera att efter att du har lagt en gränsorder kommer dina ordertillgångar att låsas under den valda tiden.
6. Tryck på [Lägg order] och bekräfta informationen i popup-fönstret. Tryck på [Bekräfta]. Din order kommer att läggas i orderboken i väntan på att fyllas. Observera att det inte finns någon garanti för att din order kommer att utföras även om gränspriset nås.
7. För att se dina öppna order, bläddra ner till [Öppna order].
Om du vill avbryta din order trycker du på [Avbryt].
Om du vill visa din orderhistorik över konverteringar trycker du på ikonen [Historik] längst upp till höger och går till fliken [Konvertera] . Du kan se alla avslutade och avbrutna order här.