Hur man överför medel till terminsplånboken

2021-08-29 23:59
För att börja handla med Binance terminskontrakt måste du först överföra pengar från din fiat- och spotplånbok till din terminsplånbok.
Observera att USDⓈ-M-terminer och COIN-M-terminskontrakt inte finns i samma plånbok. För att överföra pengar till USDⓈ-M Terminskontrakt Plånbok, se till att du använder USDⓈ-M Terminskontrakt handelsgränssnitt. Omvänt, för att överföra pengar till COIN-M-terminsplånboken, se till att du är på handelsgränssnittet för COIN-M-terminskontrakt.

Hur överför jag pengar till min terminskontraktsplånbok?

1. I handelsgränssnittet för terminskontrakt, rullar du nedåt för att hitta widgeten [Tillgångar] längst ned till höger på skärmen. Klicka sedan på [Överför].
2. Välj vilken typ av tillgångar du vill överföra till ditt terminskontraktskonto. Binance Futures stöder ett stort antal kryptotillgångar att ställa som säkerhet. Du kan sätta in tillgångar som USDT, BUSD eller kryptovalutor som stöds (dvs. Bitcoin och Ethereum). Ange beloppet och klicka på [Bekräfta].
3. När dina tillgångar har överförts till din terminsplånbok kan du kontrollera det tillgängliga saldot under [Tillgångar].
4. Om du vill överföra det tillgängliga beloppet på ditt terminskontraktskonto till din fiat- och spotplånbok klickar du på [Byt]-ikonen för att ändra överföringens mål. Ange beloppet du vill överföra och klicka på [Bekräfta].