Banköverföring

Hur man sätter in USD via SWIFT

2021-09-15 05:29
videohandledning
Du kan följa instruktionerna nedan för att sätta in USD till din plånbok via SWIFT:
1. Logga in på ditt Binance-konto och gå till [Plånbok][Fiat och spot].
2. Klicka på [Insättning].
3. Välj [USD] som valuta och välj sedan [Banköverföring (SWIFT)].
4. Ange insättningsbeloppet och klicka på [Bekräfta] för att skapa en insättningsorder.
Observera att om detta är första gången du gör en överföring till Binance måste du lägga till ett bankkonto som ska användas för insättningen.
5. Överför medel till de kontouppgifter som visas. Se till att referenskoden ingår i betalningsinformationen när du gör överföringen.
(Bankkontouppgifterna har utelämnats från skärmdumpen, se kontouppgifterna på din insättningssida.)
6. När du har slutfört banköverföringen, vänta tills transaktionen visas på Binance. Det kan ta minst en arbetsdag.
Mer information om SWIFT-överföring finns på:
  • Hur tar jag ut USD via SWIFT
  • Vanliga frågor om insättning och uttag av USD via SWIFT