Så här aktiverar du Google Authenticator i Binance-appen

2021-10-27 01:16
1. Logga in på ditt Binance-konto och tryck på ikonen [Profil]. Tryck sedan på [Säkerhet][Binance/Google Authenticator]
2. Tryck för att växla på knappen bredvid [Binance/Google Authenticator] och ladda ner Google Authenticator-appen till din enhet. Om du redan har installerat appen trycker du på [➡] för att fortsätta.
3. Du kommer då att se en sextonsiffrig säkerhetsnyckel på skärmen. Spara den här nyckeln på papper och förvara den på en säker plats.Om du förlorar din enhet kan du med denna nyckel återställa ditt Google Authenticator-konto.
Tryck på [Kopiera] –   [➡] och klistra in den sextonsiffriga nyckeln du just sparade. Tryck sedan på [➡] för att fortsätta.
4. Öppna Google Authenticator-appen och tryck på [Ange en inställningsnyckel]. Ange dina Binance-kontouppgifter och den sextonsiffriga installationsnyckeln. Tryck på [Lägg till] så ska du se en sexsiffrig kod.

5. Gå tillbaka till Binance-appen för att verifiera din konfigurationsbegäran med dina 2FA-enheter, inklusive den nyligen aktiverade autentiseraren Google Authenticator.
När du har aktiverat Google Authenticator måste du ange verifieringskoden när du loggar in på ditt konto, tar ut pengar etc. för att verifiera din identitet.
Om du vill återställa din Google Authenticator, se Så här återställer du Google Authenticator i Binance-appen.