Hur man hittar sitt användar-ID (BUID) på Binance.com

2022-02-09 01:50
Binance ID eller UID (användar-ID) är en unik identifierare som tilldelas varje konto. Du måste ange ditt användar-ID vid kundsupportproblem. Följ stegen nedan för att hitta rätt på Binance webbplats eller app.

På Binance webbplats:

Logga in på kontot och gå till [Profil][ Instrumentpanel]. ditt användar-ID bredvid visas bredvid din e-postadress högst upp på sidan.

i Binance-appen:

Tryck på ikonen [Profil] i det övre vänstra hörnet. Du kommer då att se ditt användar-ID under din e-postadress.