Mining
Mining-handledning

Hur kopplar jag Nicehash till Binance Pool?

2021-02-10 03:22
1. Vad är NiceHash?
Nicehash är en populär hashkraftsmäklare och marknadsplats där användare kan köpa och sälja beräkningskraften för sina mining-enheter, så kallad hashrate. Hashrate eller Hashpower, är en beräkningsresurs som är en kvantifiering av hur mycket hashkraft din dator eller mining-hårdvara kan producera för att lösa olika kryptovalutors Proof of Work-algoritmer. Nicehash gör det möjligt för användare att köpa och sälja hashkraft och peka den på mining-poolen efter eget val där de kommer att få betalt proportionellt mot den mängd hashkraft de ansluter.
Nicehash och andra hashrate-marknadsplatser tillåter användare att bryta på Binance Pool utan att behöva äga och driva sin egen mining-hårdvara, och låta användare delta i populära Binance-poolens exklusiva produkter som poolbesparingar.
2. Hur deltar jag i Nicehash-gruvdrift med Binance Pool?
Köpare på Nicehash ansluter till mining-arbetare (hashrate-leverantörer) på Nicehash-plattformen och väljer var de vill lämna in sin hashrate. Köpare kan lämna antingen ETHash hashrate -eller SHA-256hashfrekvens till Binance Pool för att belönas. Binance Pool är ett attraktivt alternativ för många Nicehash-köpare eftersom kombinationen av låga poolavgifter och FPPS (Full Pay Per Share) betalningssystem ofta innebär att de är mer lönsamma. Köpare på Nicehash måste först skapa ett Binance Pool-konto för att kunna dirigera hashkraft

Mer information om Binance Pool-utbetalningssystem finns på: https://www.binance.com/au/support/faq/32843190fc1c4329a4df024339efa8d8

Så här skapar du ett Binance Pool-konto:
Nicehash-användare måste ha ett Binance Pool-konto att dirigera sin köpta hashrate till. För att skapa och registrera ett konto på Binance Pool, gå till: https://accounts.binance.com/en/register
Så här skapar du ett Nicehash-konto:
Gå till https://www.nicehash.com/my/register för att registrera ett nytt Nicehash-konto. Du måste då sätta in Bitcoin i din Nicehash-plånbok för att kunna köpa hashrate på Nicehash-marknaden, eftersom alla hashratekontrakt köps i bitcoin oavsett vilken hashrate-algoritm du valt. Tänk på att Binance Pool endast accepterar SHA-256 och ETHash som hashrate.

Så här gör du en beställning på Nicehash:
Nicehash marknadsplats gör det möjligt att göra två olika typer av hashkraftorder. För mer information om funktionaliteten, gå till:
https://www.nicehash.com/support/hash-power-marketplace/orders/how-to-create-a-new-order

Hur kopplar jag Nicehash till Binance pool?När du har skapat ett Binance Pool-konto och ett Nicehash-konto kan du konfigurera dina arbetare och stratum-proxyservrar.

Tillgängliga stratumproxyservrar för SHA-256 (Binance Pool):
Mining-URL:
stratum + tcp://sha256.poolbinance.com:8888
stratum + tcp://bs.poolbinance.com:3333
Portar som stöds: 8888、3333、1800、443

Tillgängliga stratum-proxyservrar för ETHash (Binance Pool):
Gruv-URL:
stratum + tcp: //ethash.poolbinance.com:1800
Portar som stöds: 1800、25、443、3333、8888

Så här ansluter du Nicehash till Binance Pool:
På köparens sida av Nicehash ser du ett alternativ för att konfigurera din stratum-proxy och arbetarnamnet. Välj bland stratumproxyerna ovan och ange arbetarnamnet i rutan för användarnamn som exakt matchar ditt underkonto i Binance Pool. Om du inte har ändrat det kommer standardlösenordet för Binance Pool-konton att vara 123456

Justering av minimipoolsvårighet

För ETH-gruvdrift kan du behöva konfigurera den minimipoolsvårigheten enligt ovan.
Du kan välja svårighet enligt aktuell mängd hashrate till exempel:

Mining-svårighet = 137438953472 = 2 ^ 37 = 2 ^ 7x2 ^ 30 = 128Gh/s,
Mining-svårighet =17179869184=2^34=2^4x2^30=16Gh/s,

Svårigheten kan justeras på lämpligt sätt efter den mängd hashrate som behöver anslutas

Lägg en hashpower-order på Nicehash.
När du har deponerat bitcoins på din Nicehash-plånbok och konfigurerat Binance Pool är du redo att göra en beställning. Härifrån utför köporder på Nicehash och kontrollera din anslutning på Binance Pool.
Du kan lägga din order genom att gå till Marknadsplats: https://www.nicehash.com/my/marketplace

För mer information om att köpa hashrate på NiceHash, besök:
https://static.nicehash.com/marketing%2FNiceHash_Buying_Guide_2020.pdf

Kontrollerar att du är ansluten till Binance Pool
Eftersom Binance Pool är där nicehash-användare får betalning. Det är viktigt att se till att din hashrate är korrekt ansluten till poolen. Det är viktigt att du är ansluten till Binance Pool. Inom 15 minuter efter att du har lagt din hashrate-order bör du kunna se statistik på:
https://pool.binance.com/en/statistics

Om du har några frågor om Nicehash och Binance Pool-mining eller behöver hjälp, skicka ett e-postmeddelande till poolvip@binance.com för mer konsultation.