Kom igång med P2P
P2P FAQ-center
P2P-handlar- och användarhantering
P2P-säkerhet och efterlevnad
Kredit-/betalkort
VIP

Så här ställer du in en P2P-prisvarning i Binance-appen

2022-06-23 02:49
Du kan skapa P2P-prisvarningar och få meddelanden via push-meddelanden när målpriserna är uppfyllda. Du kan ställa in det lägsta eller högsta annonspriset för både köp- och säljorder.
1. Logga in i Binance-appen och gå till [Plånböcker][Finansiering][P2P]. Tryck på ikonen [Varning] och tryck sedan på [Lägg till varning].
2. Välj fiat-kryptoparet för varningen. Till exempel USD/USDT.
3. Ställ in varningstyp.
4. Ställ in ditt riktpris. Du kan ställa in det i procent eller ange önskat pris direkt.
5. Ställ in varningsfrekvensen och tryck på [Skapa varning]
Tips:
  • Du får varningar/aviseringar när P2P-annonspriset når ditt målpris.
  • Du kan ställa in högst 50 varningar.
  • Varje varning upphör automatiskt att gälla efter 90 dagar.