Kom igång med P2P
P2P FAQ-center
P2P-handlar- och användarhantering
P2P-säkerhet och efterlevnad
Kredit-/betalkort
VIP

Så här publicerar du blockhandelsannonser på Binance P2P (app)

Invalid Date
1. Logga in på Binance-appen och tryck på [Handel][P2P] .
Du bör vara i [Annonsläge]. Om inte, tryck på [...] i det övre högra hörnet och tryck på [Annonsläge] – [Bekräfta].

2. Tryck på [Annonser] [Lägg upp annons]. Alternativt kan du trycka på knappen [+] i det övre högra hörnet och välja [Blockera handel].
3. Välj annonstyp (köp eller sälj), kryptotillgång och fiatvaluta för annonsen. Välj sedan pristyp (rörlig eller fast).
För att lära dig mer om "Rörlig" prissättning och "Fast" prissättning, gå till Ordlista med P2P-handelsvillkor.

4. Ställ in det totala handelsbeloppet, ordergränsen och lägg till upp till fem betalningsmetoder för din annons. Tryck på [Nästa] för att fortsätta.
Observera att köpare måste slutföra betalningen inom den angivna betalningstiden, annars annulleras ordern.

5. Du kan lägga till följande ytterligare information i din annons (valfritt):
  • Anmärkningar: Det kommer att fungera som en referens för användare innan de lägger en order
  • Autosvar: Meddelandet som du angav skickas automatiskt till motparten efter att denne har lagt ordern
  • Motpartsvillkor: användare som inte uppfyller villkoren kommer inte att kunna lägga en order.
Du kan också bestämma när du ska publicera din annons. För att publicera omedelbart, tryck på cirkeln bredvid [Online]. För att publicera annonsen manuellt, tryck på cirkeln bredvid [Offline nu. Publicera manuellt senare].

6. Bekräfta med 2-faktorsautentisering (2FA) så publiceras annonsen.

7. När annonsen har publicerats kan du redigera, ändra annonsen till online/offline eller stänga ned den. Genom att trycka på de tre punkterna här kan du också välja mellan fyra andra alternativ än "stäng".
Observera att du inte kan ändra en annons när du har stängt den.
Du kan också trycka på [Dela annons] på sidan [Mina annonser] för att dela annonsen direkt med andra användare.