Villkor för texten "Lär dig krypto och tjäna krypto" på Binance Akademi

Binance
2021-11-03 01:27

Vad är Binance Akademi "Lär dig krypto och tjäna krypto"?

Binance Akademi "Lär dig krypto och tjäna krypto" eller "Lär dig och tjäna" belönar nya användare med gratis kryptoenheter efter att de har slutfört aktivitetsuppgifterna, som att läsa specifika blockkedje- och kryptovalutarelaterade artiklar.

Hur gör ser jag till att få belöningar enligt texten "Lär dig och tjäna"?

För att vara berättigad till belöningar måste du besöka de specifika aktivitetsartikelsidorna för att registrera ett Binance-konto via popup-fönstret och slutföra identitetsverifiering inom sju dagar efter kontoregistreringen. Om du misslyckats med att uppfylla kraven inom tidsfristen kommer dina belöningar att förfalla och kan inte återställas.
För att lösa in kryptons kupongbelöning, logga in på ditt konto och gå till [Konto][Belöningscenter].
Observera att kryptokupongen är giltig i 14 dagar från utdelningsdagen, så hämta dina kryptoenheter innan kupongen löper ut. Läs om hur du löser in en kupong här.

Är jag berättigad till belöningar enligt texten "Lär dig och tjäna"?

Belöningar enligt texten på Binance Akademi "Lär dig och tjäna" är endast till för nya Binance-användare som är registrerade på de specifika aktivitetssidorna. Nya användare som registrerar sina Binance-konton och slutför identitetsverifieringen i aktivitets-popupen är berättigade till belöningar enligt texten "Lär dig och tjäna".
Du är inte berättigad till belöningarna om
  1. Du har redan registrerat dig på Binance före aktiviteten
  2. Du registrerar ditt konto via andra sidor
  3. Ditt konto följer inte Binance användarvillkor

Villkor

1. Alla belöningar kommer att delas ut när identitetsverifieringen har slutförts inom sju dagar efter kontoregistrering. Om du till exempel registrerade dig den 1 november 2021 och slutförde identitetsverifieringen den 9 november 2021, är du inte berättigad till belöningarna.
2. Binance förbehåller sig rätten att diskvalificera handelstransaktioner som anses vara penningtvättshandel eller illegalt massregistrerade konton, handelstransaktioner med sig själv eller att uppvisa kännetecken för marknadsmanipulation.
3. Binance förbehåller sig rätten att avsluta aktiviteten när som helst utan föregående meddelande.
4. Binance-konton kan endast användas av de personer som registrerat kontona. Binance förbehåller sig rätten att stänga av, spärra eller avbryta användningen av Binance-konton av andra personer än de som registrerat kontona.
5. Binance förbehåller sig rätten till slutgiltig tolkning av aktiviteten. Binance förbehåller sig rätten att när som helst ändra eller modifiera dessa villkor efter eget gottfinnande.
6. Om någon avvikelse uppstår mellan de översatta versionerna och den engelska originalversionen ska den engelska versionen ha företräde.
Riskvarning! Kryptovalutahandel är föremål för en hög marknadsrisk. Bedriv handel med försiktighet. Du informeras om att Binance inte är ansvarigt för dina handelsförluster. Binance förbehåller sig rätten att efter eget gottfinnande ändra, modifiera eller avbryta detta meddelande när som helst oavsett skäl och utan föregående meddelande.