Börs för tillgångar i blockkedjor och kryptovalutor
Academy
Utbildning om blockkedjor och kryptovaluta
Mäklare
Lösningar för handelsterminaler
Charity
Välgörenhet
Cloud
Börslösningar för företag
DEX
Snabb och säker börs för decentraliserade digitala tillgångar
Labs
Inkubator för blockkedjeprojekt
Launchpad
Plattform för token-lansering
Research
Analys och rapporter av hög kvalitet
Trust Wallet
Binances officiella kryptovalutaplånbok
Köp kryptovaluta
Marknader
Grundläggande
Det lättaste sättet att handla
Klassisk
Enkelt och lättanvänt gränssnitt
Avancerad
Fullständig åtkomst till alla handelsverktyg
Marginal
Öka dina vinster med hävstångseffekt
P2P
Banköverföring och fler än 100 andra alternativ
Aktiebevis
New
Handla aktier med kryptovaluta
Handel
Skanna för att ladda ner appen för IOS & Android
Ladda ner
English
USD
Supportcenter
Vanliga frågor
Finans
Binance Pay
Hur tar jag emot betalningar i Binance Betalning?
Binance
2021-04-15 02:23
Det finns två sätt att ta emot betalningar i Binance Betalning. Du kan begära betalning via din QR-koden för Binance Betalning eller ditt Binance betal-ID.

Generera QR-koder för att ta emot betalning

Det finns tre typer av QR-koder som du kan generera för att ta emot en betalning.
  1. Betalningar i alla valutor
  2. Betalningar i en angiven valuta
  3. Betalningar i angiven valuta och belopp
Proffstips: För snabb åtkomst till din QR-kodsida, tryck länge på Binance app-widget på telefonens startskärm och klicka på [Min betalnings-QR] .

1. Skapa en QR-kod för betalning oavsett valuta

Logga in på Binance-appen och gå till [Plånböcker][Ta emot] .
Klicka på [Spara QR] för att spara QR-koden i ditt fotobibliotek. Du kan sedan skicka koden till andra för betalning.
När betalningen är klar ser du den i din betalplånbok.

2. Skapa en QR-kod för betalning i en specifik valuta

Logga in på Binance-appen och gå till [Plånböcker][Ta emot] .
Klicka på [Lägg till belopp].
Du kan välja önskad betalningsvaluta genom att klicka på [>] under [Valuta]. Du kan lämna fältet [Belopp] tomt om du inte vill ange ett specifikt belopp för denna betalning.
Binance Betalning genererar en QR-kod baserat på betalningsinformationen.
Klicka på [Spara QR] för att spara QR-koden i ditt fotobibliotek. Du kan sedan skicka koden till andra för betalning.
När betalningen är klar ser du den i din betalplånbok.

3. Skapa en QR-kod för betalning i en specifik valuta och ett belopp

Logga in på Binance-appen och gå till [Plånböcker][Ta emot] .
Klicka på [Lägg till belopp].
Klicka på [>] under [Valuta] och välj önskad valuta som ska betalas in.
Ange betalningsbeloppet under [Belopp] och ett meddelande (om sådant är aktuellt) under [Meddelande] .
Klicka på [Bekräfta] när du har bekräftat betalningsuppgifterna.
Binance Betalning genererar en QR-kod baserat på betalningsinformationen.
Klicka på [Spara QR]för att spara QR-koden i ditt fotobibliotek. Du kan sedan dela den med andra för betalning.
När betalningen är klar ser du den i din betalplånbok.

Hur hittar jag Binance betal-ID?

Logga in på Binance-appen och gå till [Plånböcker] –  [Ta emot] .
Klicka på ikonen Kopiera bredvid [Mitt betal-ID] för att kopiera ditt betal-ID.
Uppge ditt kopierade betal-ID till betalningsmottagaren för betalning.
När betalningen är klar ser du den i din betalplånbok.