Hur man löser in en spartestpott

2021-09-15 03:49

Vad är en spartestpott?

En spartestpott kan användas för att teckna sig för produkten flexibla besparingar under Binance Tjäna. Du kan inte ta ut eller växla din spartestpott, men du kan ta del av den årliga ränt som genereras av den tecknade sparprodukten med det insatta kapitalet.

Hur löser man in en spartestpott?

1. Logga in på ditt Binance-konto och klicka på [Konto][Belöningscenter].
Alternativt kan du komma åt belöningscentret från menyn[Konto] eller [Mer] i Binance-appen.
2. När du har mottagit din spartestpott kan du se dess nominella värde, utgångsdatum och aktiveringsperiod i belöningscentret.
Observera att du bara kan lösa in din spartestpott på Binance webbplats och kan endast använda kupongerna på produkterna flexibla besparingar.
3. Klicka på den kupong du vill använda så visas instruktionerna. Klicka på [Gå till besparingssidan]
4. Du kommer att omdirigeras till Besparingar och se ett popup-fönster. Klicka på [Använd spartestpott] och välj den kupong du vill använda. Läs och godkänn serviceavtalet och klicka på [Bekräfta]
Observera att det inte går att göra uttag från eller växla testpotten, och den kan endast användas för att lösa in den årliga avkastningen på den sparprodukt du tecknat.
5. För att se din teckningshistorik, gå till [Order][Intjäningshistorik][Besparingar][Spartestpott] eller via [Plånbok][Tjäna][Spartestpott].