Marginalhandel

Vad är gräns för handelspars isolerade marginal?

2021-09-15 05:42

Vad är gränsen för isolerade marginalhandelspar?

Gränsen för isolerade marginalhandelspar hänvisar till det maximala antalet isolerade handelspar du kan handla baserat på din VIP-nivå. Gränserna beslutas för att säkerställa en smidig handelsupplevelse och minska risken för problem med fördröjningar.

Vad är min maximala isolerade handelspargräns?

Baserat på Binance VIP-nivåer är det maximala antalet handelspar du kan handla med enligt följande:
VIP-nivåMaxgräns för isolerade handelspar
010
120
230
340
450
560
670
780
890
9100
Om du till exempel är en VIP 0-användare är din maximala gräns 10 aktiva handelspar.
Obs! Om du har nått gränsen för aktiva handelspar kan du fortfarande handla alla aktiverade handelspar. Men om du vill byta ett nytt handelspar måste du först ta bort ett befintligt handelspar från dina aktiverade par. För att minimera sannolikheten för problem med fördröjningar rekommenderar vi att du inaktiverar oanvända handelspar då och då.

Hur aktiverar/inaktiverar jag ett isolerat marginalpar på Binance webbplats?

1. Hur aktiverar jag ett nytt isolerat marginalpar på Binance webbplats?
Om antalet aktiva handelspar är lägre än den förinställda gränsen kan du klicka på [Plånbok][Marginal], överföra det nya paret till ditt isolerade marginalkonto så skapas det automatiskt. Men när du når gränsen visas ett meddelande enligt följande:
Om du vill lägga till ett nytt handelspar klickar du på ikonen [Inställningar] bredvid [Aktiva par] för att inaktivera dina oanvända par.
2. Hur inaktiverar man ett isolerat marginalpar?
Gå till instrumentpanelen för marginalkontot och klicka på ikonen [Inställningar] bredvid [Aktiva par]
Du kommer då att se ett popup-fönster med en lista över alla dina handelspar.
 För att inaktivera ett oanvänt handelspar, stäng av knappen bredvid det och klicka på [Bekräfta].
3. Hur återaktiverar man ett isolerat marginalpar?
Gå till instrumentpanelen för ditt marginalkonto och klicka på ikonen [Inställningar] bredvid [Aktiva par]
Du kommer då att se ett popup-fönster med en lista över alla dina handelspar.
För att återaktivera ett handelspar, växla på knappen bredvid det och klicka på [Bekräfta].
Om dina aktiva handelspar ligger under den förinställda gränsen kan du välja nya handelspar: logga in på din Binance-app, klicka på [Plånböcker][Marginal], överför det nya paret till ditt isolerade marginalkonto så skapas det automatiskt.
Men när du har nått gränsen visas ett meddelande enligt följande:
Om du vill aktivera eller inaktivera ett nytt handelspar, gå till [Plånböcker][Marginal] och tryck på ikonen [Inställningar].
Du kommer då att se ett popup-fönster med en lista över alla dina handelspar. Slå på/av knappen bredvid handelsparet för att aktivera/inaktivera.
 Tryck på [Bekräfta] för att spara.
Om du vill aktivera använda handelspar klickar du på växlingsknappen under kolumnen [Status]. Slutligen klickar du på [Återaktivera].