Varför måste jag verifiera mitt Binance-konto igen (EES-länder)?

2021-12-08 02:33

Varför behöver jag då och då verifiera mitt Binance-konto?

Binance kräver att alla användare slutför en identitetsverifiering för att öka deras kontosäkerhet och för att följa länders bestämmelser. Därför kan du bli ombedd att verifiera ditt Binance-konto då och då. Till exempel kräver vi att befintliga användare utför identitetsverifiering igen efter att vi har uppgraderat våra regelefterlevnadsstandarder för att vara helt anpassade till de senaste EU-direktiven mot penningtvätt.

1. Säkerhet

Identitetsverifiering spelar en viktig roll för kontosäkerheten. Med identitetsverifiering kan Binance skydda ditt konto från potentiella risker. Vi måste säkerställa att vår identitetsverifieringsprocess kan hålla sig uppdaterad med de nya åtgärderna och tillhandahålla ett säkerhetsramverk på teknisk nivå.

2. Reglerande

Binance följer också en rad AML-standarder (Anti-Money Laundering), riskförebyggande, efterlevnad och driften av vissa aktiviteter som har reglerats av jurisdiktionerna. Detta kan förhindra penningtvätt, finansiering av terrorism och olaglig ekonomisk brottslighet.
För att behålla tillgången till alla Binance-produkter och tjänster måste alla befintliga EAA-länders användare verifiera sina Binance-konton på nytt med den nya identitetsverifieringen.
Vi kommer att meddela användare i omgångar för att utföra den nya verifieringen. Observera att du endast kommer att kunna utföra den nya verifieringen efter att ha mottagit meddelandet via e-post. Följ instruktionerna i e-postmeddelandet för att slutföra identitetsverifiering.  Vänligen slutför verifieringen inom tidsfristen, annars kommer ditt Binance-konto att begränsas till "Endast uttag".
Du kan se Hur du verifierar ett Binance-konto (EES-länder) för en detaljerad guide om verifieringsprocessen.

Behöver jag verifiera mitt Binance-konto på nytt?

Du måste verifiera ditt konto på nytt om:
  • Du verifierade ditt konto innan EU:s nya standarder i anti-penningtvättsdirektiven implementerades
  • Du har inte skickat in ditt adressbevis eller besvarat frågeformuläret för utökad due diligence (EDD) tidigare
  • Du har använt den gamla ID-verifieringsleverantören för att slutföra ID-verifieringen
  • Din tidigare verifiering uppfyller inte kraven för EU:s nya standarder i anti-penningtvättsdirektivet.
Du kommer att få ett e-postmeddelande om du måste verifiera eller skicka ytterligare information avseende ditt Binance-konto. Slutför verifieringen inom tidsfristen annars kommer ditt Binance-konto att begränsas till "Endast uttag".

Hur verifierar jag mitt Binance-konto igen?

1. Efter att ha fått ett e-postmeddelande från Binance, logga in på ditt konto så kommer du att se ett popup-fönster. Klicka på [Fortsätt]
2. Du kommer att omdirigeras till verifieringssidan. Klicka på [OK].
3. Klicka på [Starta nu] så kommer du att omdirigeras för att slutföra den nya verifieringen.
4. Vänta i lugn och ro efter att du har slutfört verifieringen. Vi kommer att granska din verifiering.

Vanliga frågor

1. Vad händer om jag inte kan slutföra verifieringen inom tidsfristen?
Om du inte har slutfört den nya verifieringen inom tidsfristen kommer ditt Binance-konto att begränsas till "Endast uttag".
2. Kan jag vinna en av Binance hemliga lådor vid kundkännedomsförfarandet efter att ha slutfört den nya verifieringen?
Varje konto kan bara ta emot 1 hemlig låda efter kundkännedomsförfarandet. Om du inte tidigare har fått en hemlig låda i samband med kundkännedomsförfarandet är du kvalificerad och kan få belöningen efter att vi har granskat din verifiering. Du kan också få vissa typer av kuponger. För inlösen, se guiderna här.
Nya användare inom EES och Storbritannien kan, efter att ha slutfört identitetsverifieringen, få en exklusiv hemlig låda efter kundkännedomsförfarande som belöning. För mer information, se Hur man gör anspråk på en av Binance hemliga lådor efter kundkännedomsförfarandet
Allmänna villkor
  • Uttag via vissa kanaler kanske inte är tillgängliga för ditt konto beroende på kraven för den fiat-kanal som du använder.
  • Aktiviteten med en hemlig låda efter kundkännedomsförfarandet är begränsad till en hemlig låda per konto, med högst ett konto för varje kund. Underkonton ses inte som oberoende konton. Företagskonton (t.ex företags- eller mäklarkonton) är undantagna från denna kampanj.
  • Binance förbehåller sig rätten till den slutliga tolkningen av kampanjen och rätten att diskvalificera kunder i händelse av olaglig aktivitet eller registrering.