Hur man får åtkomst till simulerad handel på Binance Terminskontrakt

2022-01-26 03:05
Du gå till testnät-miljön för Binance Terminer för att vässa dina handelskunskaper i din egen takt utan risk genom att klicka på [Profil] – [Simuleringshandel] som finns i det övre högra hörnet av handelsgränssnittet för Terminskontrakt.
Klicka på [Logga in] eller [Registrera] för att komma till Binance simuleringshandelsplattform för terminskontrakt och öva på att handla på kryptomarknader i realtid utan att riskera något kapital.
Ditt testnät-konto kommer att ha ett riskfritt startsaldo på 100 000 USDT så att du kan prova alla funktioner som Binance Terminskontrakt har att erbjuda. Du kommer att kunna hantera den virtuella portföljen i en testnätmiljö och experimentera med olika risknivåer genom att använda hävstång och lägga stoppa förlust-order samt ta vinstordrar.
Var medveten om att ljusdiagrammet och priset kan skilja sig från marknadsvärdet inom simuleringshandelsmiljön.