Hur man kontrollerar saldot och överför medel i plånboköversikten

2021-03-01 11:20
Du kan kontrollera alla Binance-plånbokssaldon och överföra pengar mellan dina plånböcker på sidan [Plånboköversikt].

Hur kontrollerar jag mina saldon i Binance-plånboken?

1. Logga in på ditt Binance-konto och gå till  [Plånbok][Översikt].
2. Här kan du kontrollera saldona i alla dina Binance-plånböcker och göra överföringar internt eller externt.
Du kan se [Beräknat saldo] i dina plånböcker. Beräknat saldo: det ungefärliga värdet på dina plånböcker i BTC. Den visar också det uppskattade värdet i den fiatvaluta du väljer (USD som standard).
Klicka på [Visa saldo] för att visa eller dölja ditt plånbokssaldo.
För att komma åt olika plånböcker, klicka på motsvarande plånboksnamn till vänster eller längst ner.

3. Förutom Binance-plånböckerna kan du också lägga till dina Binance TR-, Tokocrypto-, JEX-, WazirX- och BPLAY-konton.

Hur gör jag en överföring mellan mina Binance-plånböcker?

Om du vill handla på en viss marknad måste du överföra medel till motsvarande plånböcker innan du kan handla. Om du till exempel köpte krypto via P2P och vill bedriva spothandel måste du först överföra tillgångarna till din fiat- och spotplånbok.
1. Klicka på [Överför] om du vill överföra mellan dina plånböcker.
2. Välj plånböckerna för överföringen och kryptovalutan samt ange beloppet. Klicka på [Bekräfta].
För mer information om interna överföringar mellan plånböcker, se popup-fönstret [Överför].